Det är inte sant...

Matias och Manna väntar som sagt barn. Ikväll skulle han äntligen komma hem till Finland och så skulle de sätta igång henne imorgon. Nu sitter han i Riga p.g.a. vulkanutbrottet på Island. Förhoppningsvis så kanske han kan ta sig till Tallin och därifrån ta färjan över till Helsingfors... Men vilken otur. Två timmar tidigare hade flygen gått som vanligt. Hoppas verkligen att det löser sig... Tänk vad ett vulkanutbrott - på Island dessutom, kan ställa till med.

Idag har vi vart på stan en sväng, fikade bl.a. med Julie, P-L och Aurelie. P-L såg ut som en ny människa efter att ha fått stå och raka sig i över en kvart!!! Per behövde inte hålla på riktigt så länge...

Min sambo börjar bli lite otålig nu. Han vill gärna att skrutt ska komma snart. "Man ser ju inga tecken alls" säger han, och det är väl sant, inga lampor som blinkar eller så... Känner mig kanske lite tröttare nu och trodde att jag hade ökat något extra kilo, men det hade jag tydligen inte. Vet inte ens om jag har några sammandragningar, än mindre förvärkar (som tydligen ska öka nu efter vad jag läst). Fast det ska jag väl vara glad över att jag inte har. De får komma som en chock istället ;).

När vi fikade pratade vi smärtlindring. Per tyckte att sterila kvaddlar lät som en toppenidé. NOT! Han tyckte mer att det lät som ett skämt. Jag med. Varför åsamka mer smärta än vad man redan har? Inte logiskt i mina öron, dessutom så är jag inte särskilt förtjust i sprutor.

I have a dream om framtiden. Hoppas att den ska gå i uppfyllelse snart!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0