Vinst!!

Precis hemkommen från hockeyn. Vi vann med 6-4. Ingen rolig match, den dog ut ganska fort med tanke på att vi kunde förlora med upp till 4 mål utan att åka ur cupen. Nu är vi vidare i alla fall. Nästa lag kommer inte att bli fullt så lätta att slå, särskilt inte med den bemanning vi har nu. Fortfarande bara tre ordinarie backar. Två utav dem som saknas kommer förmodligen att göra det i 3 månader till... Och transferfönstret stängde i söndags. Suck!Nu måste jag sova. Har en lång arbetsdag framför mig imorgon. Kanske blir det en runda på tivolit på kvällen...


Ps. Tack Hanna, vem du nu är, som tipsade om stödstrumporna på recept. Hade jag ingen aning om att man kunde få, även om jag inte blev särskilt förvånad =). Ska be om det nästa gång.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Kul att kunna hjälpa till! Jag är en annan svenska i Frankrike, som också är gravid. Jag väntar mitt tredje fransk-svenska barn, så jag har rutin på det franska systemet. Dessvärre även på stödstrumpor... :)

2009-11-18 @ 12:28:31
Postat av: oscar

jag står utan kontrakt om de behöver lite tyngd och stabilitet där bak?

2009-11-18 @ 17:26:08
Postat av: Linn Mattsson

HA HA HA stödstrumpor på RECEPT??? Hallå, Frankrike är för konstigt... ;)

2009-11-18 @ 19:43:33
URL: http://viggolinn.blogg.se/
Postat av: Emelie

Hanna! Jaha, vad roligt! Då har du bott i Frankrike ett tag med andra ord =) Hur hittade du hit då och vart bor ni?Oscar! Ja din tyngd hade vart bra att ha. Verkligen synd att transferfönstret är stängt...Linn! Ja, verkligen annorlunda. Men också bra många gånger =)

2009-11-18 @ 22:50:13
URL: http://europe.blogg.se/
Postat av: Hanna

Linn,

Konstigast av allt är nog knipövningar efter förlossningen på remiss hos en sjukgymnast. Men bra är det! Det är bara att tacka och ta emot.Emelie,

Jag har bott här sedan 2003. Jag kom hit i flera omgångar för att plugga och hittade en fransman som jag fastnade för och hos. Vi bor på landet utanför Paris (i byn bredvid Herman Lindqvist).Nu har du säkert redan koll på hur allt funkar, men du kan läsa om graviditet i Frankrike på http://www.levaiparis.se/graviditet-och-mammaledighet-i-frankrike/

2009-11-19 @ 08:59:11
Postat av: Emelie

Hanna! Haha, ja jag har hört om de där knipövningarna hos sjukgymnasten. Mysigt att bo på landet! När beräknas din tredje komma då?Koll på allt =) Nej, inte direkt. Men det är skönt att jag har fler gravida fransktalande vänner här... Tack för tipset!

2009-11-19 @ 22:55:45
URL: http://europe.blogg.se/
Postat av: Hanna

Det blir på Sveriges nationaldag ungefär, eller en vecka tidigare om man räknar på svenskt vis.Egentligen överdriver jag när jag skriver att vi bor på landet. Vi bor i en liten by som ligger precis där förorten tar slut. Men vi trivs bra!

2009-11-20 @ 09:14:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0