Sjuk tjockis!

Idag har jag vart hemma från jobbet. Hatar att jag alltid ska känna mig dum när jag inte kan jobba, fast jag är sjuk och inte kan hjälpa det. Nu är det ingen annan än jag själv som får mig att känna mig dum, men när man bara är en eller få anställda så blir det alltid någon annan som får lida när man är sjuk. Idag löste det sig dock bra. Får se hur jag mår imorgon när jag vaknar. Det blir ju klart lite jobbigare då när det är heldag... Men vi får hoppas att jag glatt kan hoppa upp ur sängen runt 06 imorgon bitti =)

Pratade med mamma innan också. Hon sa att det kändes som att de bodde på hotell nu i det nya huset. Hade vart så skoj att se hur det ser ut nu när det är helt färdigt. Får be syrran skicka/lägga ut några bilder.

Mamma frågade också om man börjar se någon mage. Det gör man inte. Bara ibland. Per skulle ta kort på den härom dagen. Det slutade med att vi satt och skrattade åt att jag inte såg annat än lite småtjock ut, särskilt på kortet. Så de kan jag inte visa. I morse tyckte jag t.o.m. att jag såg smalare ut. Och om några dagar har halva tiden gått. Per undrade om jag var avundsjuk på de andras små gravidmagar, men det är jag inte. Det är bara det att jag hellre ser gravid än småtjock ut =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0