Monday again!

Efter 10 timmars jobb, storhandling, tvätt och matlagning anser jag att jag gjort mitt. Karin var nämligen sjuk idag så jag fick stanna hemma med henne. Och en sak är säker. Hon är inte sjuk som jag är sjuk. För när jag har över 38 grader vill jag helst bara gå och dö. Hon lekte nästan hela förmiddagen, satte b.la. på sig sin magdansösdräkt, rosa handskar, glittriga skor och en hemmagjord röd krona som hon matchande satte på den oranga pippiperuken. Sen har vi tittat på en hel del film.

Nu sitter vi och tittar på Skavlan. Vet inte om ni såg sista programmet med bl.a. Sudden, Margot Wallström och Filip Lindström? Som utlandssvenskar kan vi inte annat än hålla med om det Fredrik Lindström sa om hur vi svenskar är och hur vi ser på oss själva och andra. Helt klockrent!

Igår kunde den blivande pappan för första gången känna bebisen sparka i min mage. Häftigt! Och imorgon är det halvtid!

Kommentarer
Postat av: Anna

Åååhh, vad mysigt!! Jag har börjat känna vår lille fis röra sig där inne, men än så länge är det för tidigt för Micke att känna. Du ska se min mage nu, den är stoooor för att vara i v 15. Men jag har fortfarande inte gått upp något i vikt, som tur är. (...inte 18 kg, inte 18 kg, inte 18 kg....) Vi måste pratas snart, det var så länge sen nu. Micke har tackat ja till sin plats på polishögskolan, så i januari börjar han. Snart har man en man i uniform där hemma :) Kram

2009-12-01 @ 08:25:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0