Lugn dag

Idag har jag inte gjort mycket. Men det är skönt. För det lär bli annat i helgen då jag ska köra upp till Amiens och hälsa på familjen Koivula. Angers möter Amiens på lördag så då hoppas jag att det är ok för tränaren att Per kan stanna kvar. Ska bli jättekoj att se dem igen!!

Per kom hem vid 08.30 i morse. Då satte vi oss och surfade lite och tittade på gårdagens avsnitt av "bonde söker fru". Sen stack han och tränade och jag fick snällt gå och ta blodprov igen. Så nu ser man ut som en heroinmissbrukare med nålstick i båda armarna (inga fingertoppar här inte). Denna gången var det prov för att se så jag inte har fått i mig toxoplasmos bakterier (vilket jag gör varje månad). Hatar verkligen sprutor, har alltid gjort. Men nu har man fått vänja sig. Vet inte hur många gånger jag har tagit blodprov sen vi kom hit... Detta gör man alltså inte på sjukhuset utan på något utav alla de laboratorierna som finns överallt.Sen fick jag gå hem till P-L och översätta ett brev som jag fick på posten, köpa hudlotion och duschcreme på Sephora och sen gick vi och köpte en liten falukorvsbit i en charkuteributik för 60 kronor! Lite korv och stroganoff på det och sen har vi bara slappat.

Kommentarer
Postat av: Anonym

I Irak torterar man fångar genom att tvinga dem att

äta fläskkött, dricka sprit och ha utomäktenskapligt sex!Här i Sverige kallar vi det julbord med jobbet!

2009-11-13 @ 08:40:22
Postat av: Anonym

Två ordentligt berusade damer stannade på vägen hem vid kyrkogården för att kissa, den ena torkade sig med sina trosor, medan den andra torkade sig med en gravbukett.

Dagen efter ringer den ena äkta maken till den andre:

- Det gick nog vilt till igår! Min fru kom hem UTAN trosor!

-Klaga inte... Min fru kom hem med ett visitkort instoppat i röven där det stod

"Vi glömmer dig aldrig! Från alla medlemmarna i Metall avdelning 23".

2009-11-13 @ 13:25:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0