Ensam mamma söker... pinsam man/lammkött?

Tänk att om ett år, minus en dag, så ska Per bli firad på fars dag. Känns konstigt. Men än så länge är det våra pappor som gäller så jag skickar en liten sen hälsning till er här också! =)

Nu ligger världsmästarna i "slapping" och mys i sängen igen. Ska snart titta färdigt på en Johan Falk film som vi inte hann se klart innan. Vi gick faktiskt en sväng när jag jag kom hem från jobbet vid sju, behövde komma ut lite. Luften är fantastiskt frisk just nu och det är alldeles lagom kallt.

Och så undrar jag hur det går för mamma och blocketförsäljningen. Det sista som hände innan jag stack var att en kvinna (som både prutade rejält och skulle ha den tunga möbeln skickad till sig) blev tjurig över att mamma bestämde sig för att sälja till en annan. Hon ansåg att det var, och nu citerar jag, "skitnödigt gjort". Moget!

Btw! Lagom pinsam säsongsavslutning på "ensam mamma söker". Det fanns ju ingen hejd på den 25-åriga hockeyrumpans kärleksförklaringar till den 38-åriga fyrabarnsmamman. Och det är ju roligt att det är någon som faller för offentliga kärleksförklaringar som innebär att man ställer sig på en scen och sjunger en töntig schlagerlåt... Jaja, "fotbolls-Lasse" var i alla fall den enda rätta.

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej vännen! Slappa på så mycket ni bara kan utan minsta dåliga samvete, det är bara att passa på.

Vi hade ett maraton av slapp och mys i helgen på Yasuragin i Hasseludden i Sthlm, som överträffade alla höga förväntningar vi hade. Så skönt att bara få vara jag och Micke, men vi längtade efter vår lille busunge massor.

Jag längtar efter att få se er med er lilla bebbe också, ni kommer bli helt underbara föräldrar. Efter att ha sett både dig och Per med Noah finns det inga tvivel om det. Hälsa Per förresten att vi redan börjat fundera ut lämpliga presenter till er lille skrutt. Haha, hämden är ljuv! Saknar dig!Kram

2009-11-10 @ 08:08:10
Postat av: thomas svensson

Hej på er

Här hemma i Karlskrona/Sverige har vi haft ett rent ut sagt skitväder. Jag har min arbetsplats ca 50 meter från havet, och nu har det blåst och regnat snart en hel vecka, det blåser så mycket att det går "vitingar" inne i hamnen, och det är inte så vanligt. Regnet bara piskar på rutorna. Precis utanför mitt fönster har gymnasieskolan sina lokaler för snickare, murare m.m., och dom har arbetat ute hela veckan. Jag undrar hur många av dom som ångrar sitt yrkesval. Själv sitter jag inne och arbeta och så länge inte rutorna går sönder, så kan man inte klaga.

Ensam mamma och lammkött, ja du Emelie, lammkött det är väl inte så dumt.

Jag tycker att dom kan slå ihop två program så blir det, ensam mamma söker bonde, eller lägga ner allt.

Snart kör Robinsson igång, och tyvärr kom man inte med denna gången heller.

Hoppas nu allt är bra med er, och att magen växer sej jättestor. Emelie + 30 kg det hade varit en syn.

Hälsa nu till Per att när värkarna sätter igång så är det du och inte han som får ont.

Vi hörs

2009-11-10 @ 10:29:15
Postat av: Linda "svärran"

Ja du det programmet var verkligen patetis,, det finns ett namn för sådana som den 38 åriga bruttan i ensam Mamma söker "Cougar" finns till och med en serie på tv 3 som heter The Cougar kolla in den så fattar du vad jag menar ;O) bättre hon hade varit med i en sådan serie istället,, Hahaha ;O)Ha det gott,,

2009-11-10 @ 18:41:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0