Så var det snart helg igen =)

Idag har jag haft fullt upp. Fastän jag egentligen inte gjort så mycket. Det blir väl så när man tar en lite för lång powernap efter morgonpasset. Så efter det hann jag egentligen bara laga och äta lunch, duscha, åka och köpa ankbröst och fois gras, åka till doktorn, åka till apoteket, plugga lite, hämta Karin och städa lite innan Francoise kom för att ha franskalektion. Sen blev det lite skype med herr och fru Brax, det råder delade meningar om när de ska hälsa på tydligen. Och så pratade jag lite med pappa.

Ang. läkarbesöket så är det är nämligen så att Pelleplutt har fått lite ont i halsen, och nu är det genast jäääättesynd om honom. Och eftersom det är backbrist och grissjukerisk så skickade de honom direkt till Dr Traumond. Jag följde med så att han kanske kunde skriva ut något för min hosta också. Och det gjorde han. Fem "tablettaskar" fick jag hämta ut på apoteket till oss båda. Ska ta kort på kalaset sen.

Nu börjar jag faktiskt fundera på om jag inte ska ta den där sprutan ändå... För som Hanna skrev (tack!), så är det sprutan utan adjuvans (ni får googla själva) som gäller för oss gravida här, och det känns lite bättre.

Glömde förresten bort att skriva att vi gick vidare i cup de france i tisdags. Vi vann med 7-2.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0