När katterna är borta... finns risken att man halkar på döda råttor.

Vinst idag igen. Förmodligen med 0-4. Per sa 0-5, men de andra killarna sa 0-4, och Per brukar ha guldfiskminne när det kommer till resultat så de andra hade nog rätt. Huvudsaken är att de vann och att de gjorde det utan två ordinare backar.

"När katterna är borta"... är det ganska lugnt i Angers nuförtiden, med alla gravida. Så ikväll har vi vart ute och fikat på stan och sen gick vi hit, lagade tacos, bakade kladdkaka och smällde i oss det framför en en film på vår lilla, lilla TV inkl. många kissepauser. Är det något jag dock inte blivit under graviditeten än så länge så är det faktiskt mer kissnödig, till skillnad från de andra. Uppenbarligen. Däremot har jag drabbats av fenomenet luden mage... hmm.

Såhär såg det ut förra året när grabbarna var borta...


Annars har det vart en lugn och skön dag. Har tittat på någon serie, städat (hade också sönder dammsugaren) och gått en lång runda som nästan resulterade i att jag halkade på en död råtta (!) som låg på trottoaren. Najs!

Eftersom det nu verkar officiellt (när man skriver något på facebook kan det väl knappast räknas som något annat?) så ska jag också berätta att våra fina vänner Anna och Micke väntar tillökning i maj. Tjohooo! Sa ju att jag hade många hemligheter! Nu är dock de flesta ute... (kanske en till som kan använda "bajstältet" Anna? =)).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0