BM-besök och blocketförsäljning!

Idag har vart en lugn dag. Började med att jag fick sitta och vänta en timma på sjukhuset, hade missuppfattat att jag skulle vara där ett, inte tolv. Väl där pratades det mest. Barnmorskan förklarade för mig att de mer eller mindre såg mig som pestsmittad där, eftersom jag spenderat tid på sjukhus utomlands nyligen. Men hon var trevlig, känns bara som att de är så dömande på något sätt. Jag sa ingenting om att jag inte tänkte ta grissjukevaccinet till exempel, märkte direkt att det inte skulle vara någon idé. Glömde också bort att jag skulle ta urinprov när jag gick därifrån =)

Sen åkte jag hem och käkade, hjälpte mamma att lägga upp lite möbler på blocket. För det är de som ska flytta till det nya huset, inte vi som det tydligen var några som trodde. Tog inte många sekunder förrän den första intressenten hörde av sig. Sen bastade vi och så har vi kollat på bonde söker fru. Snart ska jag hämta lillebror på tågstationen. Vilket busväder det är!!!

Kommentarer
Postat av: * M E T T E *

OJojoj så mycket som hänt!!! Jag har nog jobbat en aning för galet, har inte alls hängt med i svängarna - GRATTIS!!!!!Kram till er båda,/Mette

2009-11-05 @ 15:47:08
URL: http://mettesfoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0