Vårtecken och slutspelsfjun.

8-2 blev resultatet ikväll i den första slutspelsmatchen. Amiens hade faktiskt inte så mycket att sätta emot, verkade trötta efter de tidigare kvalmatcherna - desto bättre för oss. Trist bara att de ska börja spela fult när de inser att de kommer att förlora... Så nu är det alltså dags för spelarna att sluta raka sig och spara på slutspelsskägget, eller i vissa fall slutspelsfjun. Min smarta man (som definitivt inte tillhör de förstnämnda) glömde ju att raka sig när de väl fick, så det kommer nog inte att dröja så länge innan han inte ser riktigt klok ut. =) Det var en trevlig kväll i alla fall och imorgon är det dags igen!

Skippade gymet idag med och gick en långpromenad runt en annan sjö. Tog med kameran så att jag kunde ta lite kort på eventuella vårtecken, och det fanns faktiskt en hel del.

Nu ska jag sova. Slipade på mitt CV idag, imorgon ska jag skriva ihop ett personligt brev eller två. Känns inte som att det kommer att bli den lättaste sommaren att få ett bra jobb, finns knappt ens några att söka... Nåja, är det någon som har något ledigt jobb på lager så kan ni väl höra av er =) Sov sött!!

Kommentarer
Postat av: kusinen Anna

Emelie kan du när tiden finns maila mig, jag har lite info till dig...

anna.hoff@mediealliansen.se2009-03-04 @ 10:48:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0