Lite mer esperitox tack!

Mycket riktigt vaknade jag med halsont idag, suck! D.v.s. inget gym, men väl en promenad för solen skiner!! Bjussar på två videoklipp med. I östra Kanada finns det ställen, t.ex. i Moncton, där befolkningen håller på att tappa sin franska för engelskan. Där pratar de en helt sjuk blandning av både franska och engelska som kallas för "chiac" eller "chiaque". Hittade inga jättebra klipp men det låter ungefär som nedan, det översta är tecknat och det understa en (ganska kass) sång. Lyssna noga för den fransk-kanadensiska accenten har en förmåga att låta som kinesiska ibland, så det är svårt att höra!Kommentarer
Postat av: Anna

Pemlan, jag saknar dig!!! Vill komma ner och hälsa på nu! Dumma kvalspel...

2009-03-09 @ 13:15:48
Postat av: Lina

Nä usch! Har du blivit dålig nu?! Inte bra, precis när jag börjar må bättre. Hoppas det går över fort!!!

2009-03-09 @ 16:58:43
URL: http://elinia.blogg.se/
Postat av: Emelie

Och jag saknar dej!! Skit i Micke, du och Noah kan väl komma i alla fall... =) Och kan du inte maila några bilder på skrutten. Har Noah-abstinens! Bisous!

2009-03-09 @ 21:06:25
URL: http://europe.blogg.se/
Postat av: Lina

Vad bra att du mår lite bättre!!! Ja, det låter perfekt att ses vid 20.15. Det är riktigt nervigt! Och om jag tycker det är så, kan jag bara tänka mig hur du känner. Jag har ju inte vart fan så länge :) Men vi får vara positiva i våra tankar och be en aftonbön! :)

2009-03-09 @ 21:57:51
URL: http://elinia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0