Lugn och skön söndag.

Idag har vi gjort absolut ingenting! Ingenting. Ingenting. Det känns som att man slarvat bort en dag, men samtidigt var det full rulle fredag - lördag, för oss båda, så det får vara ok ändå. Har i alla fall skickat iväg en jobbansökan, ringt mamma och pappa och lagat mat så jag har väl gjort något vettigt i alla fall. Syrran kom 4:a i inomhus JSM i längd för F19 idag. En annan hoppar väl förmodligen lika långt i tresteg som hon gör i ett hopp, 5,69. För att hoppa lika långt som hennes kille, som vann trestegstävlingen för M22 idag, skulle jag väl behöva en sisådär 6-7 hopp och förmodligen skada mig någonstans på vägen. Närmare 15,5 meter hoppade han idag. Dessutom kan han utan större problem saxa över mig... Han är dock inte riktigt lika grym som den här snubben...Grattis till er båda i alla fall!!

Och så har Pers slutspelsfjun börjat växa... Fast om det såg roligt ut tidigare idag så ser det ännu värre ut nu. Innan såg han bara väldigt ovårdad ut. Som att han spenderat en vecka i skogen utan tillgång till diverse rak-mackapärer. Men ikväll skulle han försöka fixa till det lite genom att ta bort de glesa fjunen på kinderna. Skulle han inte ha gjort! Nu ser det ut som att han verkligen, verkligen försöker vara cool med lite getskägg och moppe mustasch. Men han är ganska söt ändå.

Och så har jag återigen insett att det inte finns någon som helst logik med det finska språket. Hade lite skoj med Piia idag. Använde mig av "google översätt" och skrev till henne på finska på facebook. "Paljon on tapahtunut sen jälkeen ku mä lähdin" till exempel - gissa vad det betyder!!! Typ "Det har hänt mycket sedan jag åkte." Och försök uttala det om ni kan!

Nu är det dags att nana! Imorgon är en ny dag. Känner att en förkyldning är på G, hoppas att jag klarar mig, har käkat esperitox. Behöver verkligen träna imorgon, helgen bjöd på en massa onyttigheter men allt för lite motion...

Kommentarer
Postat av: Snoop

Tack Syrran! Jag tror dock att du iaf gör minst 7 meter i tresteg ;)

2009-03-11 @ 11:47:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0