"Bonnabränna", bambi och svensk husmanskost

Den värsta solbrännan jag någonsin haft var efter en elitloppshelg på Solvalla för många år sedan. Jag och Ingrid hade köpt likadana (fast olika färger) boxarlinnen - som var väldigt inne det året. Våra "elitloppslinnen". Efter det årets första riktiga sommardag, med stålande sol och värme, som råkade infinna sig just den där dagen på solvalla, hade vi båda "boxarlinnesbrännor" utan dess like som höll sig kvar rejält resten av sommaren.  Om jag inte skaffar något bättre att sola i här, nu framöver, så kommer jag nog få en kvarstående "rundhalsbränna"...

Riktigt kanonväder har det vart idag med, inte riktigt lika varmt kanske, men ändå. Dagen började vi i alla fall på rinken med Koivulas. Det var Emils och Klaras första åk någonsin, Klara ville aldrig sluta trots "bambi-ben", men hon var faktiskt ganska duktig. Och både jag och Tommy tyckte att det var skönt att åka några varv.Sen kom killarna tillbaka från Briancon, då tog vi med Per ner till Main, käkade baguette, gick en runda längs med "lac de Main" (där Tommy på något sätt lyckades se fel på en elefant och en ko...) och hamnade till slut på torget för en fika i solen. Riktigt härligt att vara ute så länge.Ikväll bjöd vi Julie och P-L på en, för en gångs skull, riktigt svensk måltid. Vi käkade raggmunkar till förrätt, kroppkakor till varmrätt och chokladbollar (med världens största pärlsocker på - det är som hemma fast lite annorlunda, som Lina brukar säga) och kanelbullar till efterrätt. Vad säger ni om den trerättersmenyn?? Gott och uppskattat från alla håll i alla fall! Kan ju tillägga att det inte var jag som stod för matlagningen idag - om det nu var någon som misstänkte det...Bonne Nuit!!

Kommentarer
Postat av: Linda "syrran"

Gud jag blir så avundsjuk!!! :( Vll oxå va med er ju.. Längtar tills våren kommer hit oxå, är det inte dax nu =o) Hoppas ni får en trevlig morgondag.. Kram kram..

2009-03-16 @ 00:14:26
Postat av: thomas svensson

Gomorron alla i Angers

Om man ska tro på vad man se på bilderna så verkar ni ha strålande väder hos er, avundsjuk är nog det rätta ordet. Här är det på väg att bli vår, så det ska väl inte dröja så länge innan vi också får ett väder som man trivs i.

Helgen har gått i KAIFs tecken, reklamutskick som vi hjälper Telenor med. Vi ska vika och stoppa i massa papper i en påse som man sen ska försluta. Antalet påsar som gäller är 50.000 så det kommer att ta sin lilla tid, så nu ligger man och drömmer om dessa jä... påsar, men vad gör man inte för klubben.

Om man ska kommenterar maten du skrev om så kan väl tycka att raggmunkar till förrätt kroppkakor till huvudrätt, kanelbullar till efterätt är en rätt konstig kombination, men du kan hälsa Lotta att när dom kommer hem så får hon gärna bjuda på kroppkakor.

Nu får du fortsätta att dra ut Lotta och Tommy på sedvärdheter, och hälsa dom så gott, fan man skulle hängt med ner.

PS! Går alltid Tommy och bär omkring på en plastpåse. DS!2009-03-16 @ 08:24:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0