Några öl...

...var tydligen inte helt fel för min förkyldning. Jag mår bättre idag!  Eller så kanske det var promenaden jag och Piia tog igår förmiddag...  Ledsen att jag inte skrev så mycket igår, trodde inte att det skulle bli så himla sent. Jag, Zdenka och Marion satt och pratade (och drack vatten, faktiskt) alldeles för länge hemma hos Zdenka, men vi hade trevligt. Innan dess tog vi några öl med Stephanie och Lina.

När vi satt på en utav studentpubarna kom det fram en kille och frågade vart vi var ifrån och vi berättade, sen frågade vi honom vart han var ifrån... "Well my dad is from France and my mom is from Russia, but I lool like a Chineese."  Och mycket riktigt...


 
Vet inte hur allvarlig han var - eller om han var adopterad, men han kunde prata både flytande franska och ryska. När han sen frågade vad vi gjorde här så sa vi att våra killar spelar ishockey. Då fick han värsta spelet, flög upp och visade att han hade sett en enorm svensk spelare (alltså min), som var så här hög (flög han upp i taket) och såhär bred (sträckte han ut armarna åt båda hållen). Riktigt stor är han väl ändå inte...  Fast kinesen var i grund och botten inte särskilt intresserad av hockey heller. Varför titta på sport när man kan se en bra film, sa han. Gårdagens andra stjärna!

Lina var då i alla fall omåttligt populär igår. Hon hade en hel drös med killar efter sig hela kvällen.=) "Je ne parle pas francais" är dock standard repliken...

Nu ska jag vänta på tvätten och ringa min karl som befinner sig i Briancon, sen blir det till att gå ut i solen en runda innan den sista städningen. Pratade med herr och fru Brax precis. De var i närheten av Lille så de borde väl vara här runt 18-19 tiden. Ska bli skoj med lite besök igen.

Ha en bra dag!!

Kommentarer
Postat av: AnonymFRÅGA: Är simning bra för figuren?

SVAR: Tja, se på valar

FRÅGA: Jag har hört att idrott är bra för hjärtat och

kan förlänga livet,

stämmer det ?SVAR: Ditt hjärta är programmerat till att slå ett visst antal slag under livet. Kasta inte bort dem på träning!! Genom träning slår hjärtat snabbare, och du förkortar livet! Vill du leva längre?

Ta dig en tupplur!

FRÅGA: Borde jag skära ner på måltider

innehållande kött, och äta mer

frukt och grönsaker?SVAR: Här måste du försöka att förstå logisk effektivitet. Vad äter en ko?

Gräs. Och vad är det? Grönfoder. Så en biff är inte något annat än ett effektivt sätt att äta grönsaker på. Ät kyckling, och få i dig majs! En fläskkotlett kan ge dig 100% av rekommenderat dagligt intag av grönsaker !

FRÅGA: Borde jag minska på mängden alkohol jag dricker?SVAR: Nej, tvärtom. Vin är gjort av frukt. Brännvin är destillerat vin.

Det betyder att de tar bort vattnet ur frukten, och så får du ändå mer av det goda, sunda innehållet. Öl görs av sädesslag, dvs fibrer!

FRÅGA: Är choklad osunt?

SVAR: Är du tokig? Kakaobönor = bönor , och bönor, linser o dyl är vansinnigt nyttigt, vet alla, eller hur?

Det är den bästa 'feel-good'-maten man kan få!!FRÅGA: Är det viktigt att vara i god form?

SVAR: Rund är en form, så god som någon!

2009-03-13 @ 12:21:10
Postat av: Lina

Haha, ja tyckte dina bilder bra, jag glömde av det där med kameran! Härligt att det står 1-1 ialla fall :) jag har en bra känsla här!!

2009-03-13 @ 21:39:58
URL: http://elinia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0