"Någon fyller år idag... vem kan det va"??

Det var gott! Kanadensisk frukost alltså. Stor kaffe, bacon, ägg, pannkakor, toast, och en röra med vita bönor, bacon och lönnsirap - en ny variant, dock lite för sött. Lönnsirap verkar de ha på det mesta. Per fick varm banan med lönnsirap, jag lät bli att värma min, men det var gott det med! Därefter käkade vi kakor så det stod mig upp i halsen... Jag och Julie pratade om en roadtrip till helgen. Antingen så åker vi och tittar på slutspelsmatcherna i Amiens (om det går att få tag i biljetter) och tar en dag i Bryssel. Eller så drar vi söderut mot Bordeaux... Vi får se hur vi gör beroende på biljetter och väder.

Efter vi käkat frukost hos J & P-L åkte vi och tittade på David och Deliphines nya hus (som är låångt ifrån klart) tillsammans med Pavol, Zdenka och Thomas. Det låg både bra och dåligt till. Kanonläge precis vid Loire, utsikt från ovanvåningen, men väldigt inklämt, trädgården är inom fyra väggar och så ligger det en bit från stan... Fast det är klart, hade gärna bott så nära Loire... Efter det vart det lugnt för min del. Lina tjurade för att det inte var sol så vi kanske ska ses imorgon istället, och för Pers del var det träning. På måndag gäller det, då börjar slutspelet!!!

Idag fyller lille Oscar hela 18 år!  Ett stort grattis på födelsedagen!!! (Hoppas att du fick vårt meddelande)


Kommentarer
Postat av: Anna

Emelie!! Blir det inte Amiens tycker jag helt klart att ni ska åka söderut. Från Bordeaux är det inte långt till den fantastiska staden San Sebastian i Spanien som jag inte kan sluta tjata om :). Om ni vill ha ett andra utlåtande kan ni fråga Simon Lacroix vad han tycker om San Seb. Ni skulle inte bli besvikna!! Det är en bit dit men det är så värt det.Vilka är David och Delphine? Ha ha, nu kände jag mig verkligen som Nicke Nyfiken, men jag måste ju ha stenkoll på vilka ni umgås med.Kram

2009-03-02 @ 08:56:36
Postat av: Emelie

Haha, jo, jag är väl också mest sugen på att åka söderöver egentligen. Men det hade vart roligt att se matcherna också... David är David - managern, liten, smal, ung kille =) Deliphine är hans flickvän - som är över 30 tror jag. Förresten, hade ni ringt oss för någon dag sen?? Kram!!

2009-03-02 @ 13:21:01
URL: http://europe.blogg.se/
Postat av: Anna

Är det den David som har köpt hus?! Han hade nog nån flickvän på slutet men det var inte hon. Vad är det med dessa fransyskor som blir ihop med 10 år yngre småpojkar? Det var inte vi som hade ringt, om nu inte Micke gjort det i smyg.Bisou

2009-03-02 @ 17:43:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0