Då vankas det favoritmat!!!

Nu har jag handlat mat och så har jag vart ute och gått en timma ungefär. Runt en sjö på andra sidan Main, jättefint, en perfekt runda, varför har jag inte gått där innan?? Fick bara så jäkla ont i min vänstra benhinna och högra höft men man får väl mer krämpor ju äldre man blir antar jag...=)  Snart ska jag göra lax och POTATISMOS!!! Det är det bästa jag vet! Har lånat Julies mixer så det inte blir en massa klumpar. Nu skulle Pers pappa Tommy - potatismosexperten vart här!!Mmmmm!!!

Kommentarer
Postat av: Anna

Där sprang jag innan Noah invaderade min mage! Finns ett annat väldigt fint ställe i närheten av gymet, ingången ligger på rue Saint-Jacques. Cyrille vet var det är om du kan fråga honom. Jag brukade variera med det stället tills de hittade en döing i vattnet, då vågade jag mig inte dit mer utan sällskap. Nu pratar Micke med le Brax :)

2009-03-02 @ 20:49:19
Postat av: Emelie

Ja det är den David!! Vet inte vad det är med fransyskorna och yngre killar, men både du och jag har ju också "lammkött" =) Får kolla upp den där parken med, det är så härligt att vara ute nu när det börjar bli varmt!! Kramar!!!

2009-03-03 @ 09:55:30
URL: http://europe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0