SOL SOL SOL!!!

Då sprang det precis en räv över tomten. Det är som att bo på ett Zoo här ute med alla hjortar, älgar, grodor, rävar o.s.v., för något år sedan spelade Per in ett "mitt i naturen" inslag med två igelkottar som parade sig, eller, det var nog snarare en våldtäkt...

Fantastiskt vacker kväll är det med. Kom precis hem från en runda hos grannarna. Ett under att vi kom undan allt vad fikabröd heter, för det brukar vara svårt annars (inte för att det är fel, förutom när det känns som att byxorna börjar bli trånga som det gör nu...). Det blev schweppes hos Nisse och Anita och ett glas vin hos Davids föräldrar istället med långsamt norrlandsprat. Trevligt! Appropå norrlandsprat. Igår klippte jag och Per oss hos Bibbi, vår favoritfrisör. 2,5 h tog det, men bra blev det och Bibbis dialekt är inte att leka med... Alla ändelser plockas bort. Älskar dialekter!

Imorgon är jag ledig, då blir det nog en runda ut med båten så vi slipper alla småkryp. Ska bli härligt med en heldag i solen!!

Kommentarer
Postat av: thomas svensson

Ammie och jag vill tacka på detta sätt för en trevlig vecka hos familjen Braxenholm och Emilie uppe i norrland.Ni som har funderingar på att åka upp och hälsa på någon gång, åk sammtidigt som vi så garanterar vi att ni slipper fint väder. Iskalla vindar mitt i juni är vad som väntar, det är tur att människorna man träffa värmer. Ett extra tack till caféarbetande Emilie, som hjälpte oss att köra upp till norrland, Emilie och jag delade på körningen, så det var inte så jobbigt. Jag körde första sträckan ca 30 mil, sen tog racerföraren Emilie över, och körde resten av vägen, ca 80 mil. Hon kör som en kung, men hur hon än tryckte på gasen så behöll vi kontakt med vägen. Jag har en SAAB Aero, med ca 250 HK så jag vet inte om hon hade missa att det var en bil vi satt i, och inte ett flygplan, men upp kom vi, hur säkert som helst. det var lite drygt att behöva vänta in Tommy och lotta hela tiden, men Emilie trodde att det var Per som körde den andra bilen, och då fattar man, varför man fick vänta en kvart tjugo minuter ibland. Hoppas nu att ni klara er utan oss resten av tiden i Norrland, och hälsa till alla vi känner.

Åkte ni med EF, nej vi åkte buss.

Vi hörs Thomas Och Ammie

2009-06-26 @ 16:43:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0