Mysdag!

Då har vi haft besök! Anna, Micke och bus-Noah har vart här. Först fikade vi och så tog vi strandpromenaden till hamnkrogen (eller vad den nu heter ) där det var fullsmockat. Jag och Micke gjorde en fuling och fick ett bord ganska snabbt. Sen skulle killarna absolut titta på tennis! Därefter gick vi en promenad längs mörrumsån och åt glass. Kvällen avslutades med varma mackor. Noah har även kastat mackor. Pajasen har vart på ett riktigt bushumör. Men det är inte alltid så lätt att se arg ut när han hittat på rackartyg - inte ens för mamma och pappa. Anna och Micke var lite arga på honom när vi var i köket, då vänder han sig till Per med sina valpögon och säger "Bassen" (Braxen) och ger honom en stor kram. Då var det ingen som kunde hålla sig... Älskade lilla busunge! Det är så tråkigt att vi inte kan ses oftare bara. Kanske någon gång i framtiden... Vi har våra planer =)


Karl-Oscar är täckt med fågelskit - stackarn!


Busungen!


På väg till Mörrumsån.
Micke på hamnkrogen.

BTW! Aldrig mer Harrys i Karlshamn! Vi hade jättekul igår, jag, P-son, Erika, Sofie och Sandra. Vi åt tacos och drack vin. Så himla härligt med en riktigt svensk tjejfest. Carolas "Evighet" ekade nog över hela bostadsområdet, för Chrilles högtalare skojar man inte bort, inte våra vackra röster heller för den delen... Och så kommer man till Harrys och stämningen försvinner helt. Nä, det var två år sedan jag var där sist, lär inte gå dit oftare... Men tack tjejer för en riktigt kul kväll och Anna, Micke och Noah för en jättemysig dag!

Sov gott!!

Kommentarer
Postat av: EVAMY - Livet med lilla Alva och hockeyspelarn

Vad Noah är lika Anna på de första kortet!

2009-06-08 @ 00:41:43
URL: http://evamys.blogg.se/
Postat av: Anna

Tycker du!!? Ha ha, vad kul, får ju aldrig höra att han är lik mig.När man säger Braxen till honom svarar han Emelie, eller ibland Emelili. Så sött!Tack själva för en mysig dag! Åh, vad ni fattas i vårat liv!Kram

2009-06-09 @ 09:04:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0