Dagarna de går och går...

Tillbaka igen. Känner att jag inte har så mycket sug efter att blogga för tillfället. Händer kanske inte så vansinnigt mycket spännande saker heller. Har jobbat nu i två dagar och tyckt synd om mig själv för att jag vart tvungen att gå upp klockan sex. För det är faktiskt jobbigt när man inte är van vid det... Hur ska jag orka detta i höst? =) När jag slutade idag kom iaf Per, Lotta och Selma och hämtade mig. Svärmor bjöd på en smarrig lunch på Gourmet Grön, mums! Den tackar vi för!

Per pratade precis med David - managern i Angers. De har tydligen ingen lägenhet klar till oss än, men det är på G. Vi hade ju bestämt oss för att vara lite mer kräsna i år eftersom vi hade den lätt sämsta lägenheten förra året. Så jag satte mig lite nu för att googla runt på utbudet av lägenheter i Angers... Herregud! Vilken skillnad på standard om man jämför med lägenheter i Sverige, och då snackar vi hyreslägenheter!! Nu har vi visserligen inte lika höga krav där (för det hade aldrig gått) men iaf... Bara två veckor kvar tills vi är där nu!!! Ska bli så roligt att träffa alla igen, förutom att det kommer att finnas ett stort hål efter familjen Koivula och att det givetvis är trist att lämna alla här hemma. Men vi räknar ju med att ni ska komma och hälsa på!!!

Imorgon kommer pappa och Hanne på besök och stannar tills på söndag. Vad vi hittar på får beslutas efter väderlek. Det blir i alla fall ett besök i Karlskrona.

Kommentarer
Postat av: Linda "syrran" & Jojje!!

Vi kommer och hälsar på!! =O) Kram kram,,

2009-07-24 @ 20:51:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0