Trött!

Nu är jag trött. Tre stressiga dagar på raken. Värst var det i lördag på "brukets dag". Stressigaste dagen på året (rekordmånga i år) och vi får strömavbrott! I nästan en timma. Vilket innebar att vi som café inte kunde servera det mest väsentliga - Kaffe! Och efter kom vi, med disk och allt. Folk hurrade när strömmen äntligen kom tillbaka. Och givetvis var det ett par som blev tjuriga och gick för att vi inte kunde servera kaffe. Idioter! Men nu är jag ledig imorgon, ska bli skönt.

Igår kväll var vi på partaj med gänget här ute. Vi drack öl och så badade de flesta tunna. Jag och Linda gick dock hem tidigt, jag var trött och skulle upp och jobba och Linda var seg efter bilresan upp. Desto bättre mådde vi idag - till skillnad från killarna som tydligen hade gått på whiskeyn lite senare... Ikväll har familjen Holst, Jocke och Angelika varit här och käkat.Trevligt!Mys i badtunnan!
Svärran


Solen upp på ena sidan och ner på andra samtidigt!


Trångt i tunnan!!
Kvällens middag!

Och så får jag passa på att gratulera Simon och Nina till "lille" Harry, endast 5500gr och 57cm lång. Och Johanna och Martin till deras bebbe i magen!

Kommentarer
Postat av: Linda "syrran"

Såå söta dom är Brorsan & min Man hi hi ;)Kram kram,,

2009-07-06 @ 20:09:00
Postat av: Anna Hoff

Ja Johan har en tendens att bli lite kärleksFULL ibland...men det ser ju mysigt ut, Per ser ju bara "lite" besvärad ut ;)

Hoppas ni har det bra där uppe bland mygg o älgar. Vi ses kanske på Östersjö, jag är ute på torsdagen hela dagen o hela natten !

2009-07-10 @ 15:35:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0