Tillbaka i Karlshamn

Då var man hemma igen. Både roligt och tråkigt. Det är alltid lite trist att åka ifrån norrland, men samtidigt skönt att komma hem. Hann inte säga hejdå till alla så jag skickar en hälsning till fam. Häggström och Hans och Christina som jag vet är inne och läser. Resan hem gick i alla fall bra. Plöjde Liza Marklunds Livstid fram till Söderköping då det tydligen var min tur att köra. Och som vanligt när jag kör så sover alla andra. Tidigare på resan gick det minsann bra att vara vaken. Men jag fick i alla fall bestämma musik själv då.

Vad sägs om de här michelinarmarna...??

De tillhör lilla söta My.


Världens godaste hemmagjorda chokladsås!!!


Och så var det den där äckliga surströmmingen...

Nu har vi precis vart en snabbvisit på Sternö badstrand med Linnsan, David, Viggo, Jessan, Johan och Oscar. Grabbarna växer så fort! Det ena är dock lite större än den andra till den enas förtret och den andras lycka. Jessan var rätt nöjd när Linn (äntligen) insåg att Viggo nu hade vuxit ur sin fina mössa (som inte ens gick att dra ner över öronen...)

Strax blir det ett besök på Vägga, systeryster ska tävla. Hoppas att hon tar den där magiska 6 meters gränsen idag, hade vart skoj att se!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack för hälsningen - och vinet som Tommy o

Lotta hade med sig!

Hans o Kristina

2009-07-16 @ 09:02:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0