Regnet det bara öser ner...

Av alla ställen i Sverige har det idag regnat mest i Järnäs klubb! Men mysigt är det. Nu sitter vi framför brasan och lyssnar på renget som slår mot taket. Grabbarna har fått vara nere och ösa båten ett antal gånger och gräsmattan är numera ett träsk. Var ute och gick en runda tidigare ikväll och hoppade i vattenpölar. Stövlar är en fantastisk bra uppfinning!!!


Fick visst hatten på sniskan. Ruskit snygg figur får man med i försvarets regnkläder...

Igår var vi inne i Umeå hela dagen. Shoppade faktiskt en hel del. Ett par byxor, en tröja, rough, dyr hudlotion (som visade sig vara duschcreme...) samt en, tro det eller ej, baddräkt. Och så åt vi fantastiskt gott och mycket på "Allstar" - ett nyöppnat ställe, rullade ut därifrån. Idag har jag jobbat och imorgon är jag ledig igen! Gött!

Kommentarer
Postat av: Anna Hoff

Hehehhee vad snygga ni är...

2009-07-08 @ 08:19:36
Postat av: thomas svensson

Det är inte mycket bättre här i Karlskrona, när det gäller regn. Hoppas bara att det någon gång ta slut, för snart börjar semester nr 2. Jag såg på TV igår (ovanligt) att Järnäsklubb hade fått mest regn i hela Sverige, ca 73 mm, så jag hoppas att ni har gummistövlar som är mer än 73 mm höga, annars rinner det in i stövlen, och det kan inte vara skönt. Vad fina ni är på regnställsbilden, och du Emelie det är nog inte bara hatten som är på sniskan, och det här med snygg figur, jag vet inte om det blir sämre med regnkläder på vissa, nu tänker jag inte på dej.

vi hörs

2009-07-08 @ 12:12:12
Postat av: * M E T T E *

Snyggingar! Här i Skåne skiner soooolen :-)

2009-07-08 @ 18:44:44
URL: http://mettesfoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0