Bygga, plocka, packa, rensa, städa, sortera, fixa, ordna...

Och de flesta av ovanstående verb är jag ganska dålig på. Så det har tagit, och tar tid, lång tid, att förbereda sig inför resan på lördag. Nu är vi i alla fall så gott som färdiga med allt i lägenheten, så vår hyresgäst kan flytta in på fredag. Det som återstår är att försöka komma underfund med vad man ska ta med och inte ta med. Men eftersom vi kör ner och har plats i bilen är det lika bra att ta med kläder för alla säsonger, vilket innebär en hel del kläder och skor (för det har vi, herrejissus vad kläder vi har). Rensa, rensa, rensa!

Nu är vi alltså i Karlskrona och rensar, kom precis hem från en fin promenad runt stan med Selma. Vi har belägrat huset efter att ha flyttat alla våra kläder hit. Per har skjutit upp rensningen en dag och är ute och ölar med någon gammal vän. Jag gjorde detsamma igår. Var ute och käkade på hotellet med mina kära vänner - som jag kommer att sakna! Men förhoppningsvis kommer några av dem och hälsa på oss redan i september. Hoppas, hoppas!

Imorgon blir det till att slutföra packingen, fixa med bilen och handla sådant som inte finns, eller som är dyrt, i France. Typ tacogrejer och lite annat smått och gott som LÖSGODIS!!! =) Tyvärr blir det nog lite varmt i bilen för att frakta choklad... =(

Nä, nu ska jag umgås litegrann med svärisarna.

Sov gott!

Kommentarer
Postat av: Anna Hoff

Hallå...

Hoppas verkligen ni får det lika bra i france denna gången och vi ser fram emot att få träffa er nästa gång ni kommer hem till staun ;)

Ser oxå fram emot mer intressant läsning om ert liv i france...

Vi kommer att skaffa en lite bygganytthusblogg inom snar framtid, så ni kan få se hur kul vi kommer att ha det i höst!!

Kör nu försiktigt...

Skitmånga kramar från Fam Hoff, Anna, Pidde, Linus o Linneá ;)

2009-07-30 @ 15:31:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0