Nytt jobb - nya möjligheter? Kanske inte...

Om vi skulle stanna i Angers nästa säsong också så kommer jag definitivt att försöka spara pengar så jag kan shoppa ordentligt på rean här. Den är grym! Inte alls som i Sverige där de, förutom lite nyfult i strl. XS eller XL, bara rear osålda gamla kläder i skrikiga (gärna gröna, rosa eller gula) färger från 20 år tillbaka. Nä nä, här reas i stort sett allt. Hur bra som helst!! Idag blev det en väska och en tröja till. Skulle kunnat handla hur mycket som helst om jag bara hade haft pengar... De är förresten ganska smarta som rear så långt efter jul för då får de som en extra-rush. I Sverige är det mycket bytande under mellandagsrean. Det funkar ju inte nu.

Jag köpte också headset med mick som jag ska ha när jag jobbar på söndag!!! Sökte jobbet i tisdags kväll och på söndag börjar jag jobba. Fick ihop de sista pusselbitarna idag. Det jag ska göra är att via internet ringa personer i Sverige och utföra intervjuer/marknadsundersökningar. Inget drygt "säljastrumpjobb" med andra ord. Det är inget glamoröst jobb men det är något. När jag arbetar är upp till mig, främst kvällsjobb, men minst åtta timmar/vecka och så är det fast timlön, skönt! Vi får se vad jag säger på söndag kväll, men så länge det är seriösa marknadsundersökningar så ska det nog gå bra. De var noga med att man skulle läsa igenom deras handbok, där vissa avsnitt var som hämtade ur vår metodbok på högskolan. Vetenskapligt ska det vara! Och även om det mer kommer "knastra" än "klirra" i kassan så får jag lite välbehövliga cash, och nya erfarenheter - givetvis!

Dagens inlägg får avslutas med en filmrecension av gårdagens titt på "The Accidental Husband". Typisk romanisk komedi som i många fall var ganska förutsägande, men som bjöd på en hel del skratt. Jeffrey Dean Morgan (Greys Anatomy) är en riktig charmknutte! Sevärd! Tre av fem popcorn får den av mig.
Kommentarer
Postat av: Mamma Lena

Kul att du fick jobbet. Det är i allafall något även om det inte kräver så många timmar.Har du tur kanske det kan bli mer.

Kan berätta att Johanna är helt lyrisk över allt hon upplever i Sydafrika.Bra boende, mat, träningsmöjligheter, naturen, ja allt. Ni måste bara åka hit säger hon. Så kanske någon gång!!!

Rean i Frankrike verkar vara något utöver det vanliga.Blev lite förvånad eftersom du inte brukar vilja gå på rean här hemma över huvud taget.

Men det är ju alltid kul att hitta fina saker till bra priser.

Nu förstår jag att det var hög klass på det "SPA" som du och jag var på i Färjestaden. Det kändes inte alls lika seriöst i Ronneby. Här var det mer löpande band. Inga goda dofter, härlig avslappningsmusik och nyttigt tilltugg. Är lite besviken även om massagen var helt okey.

Vi hörs och ha det så bra!! Kram mamma

2009-01-09 @ 11:06:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0