Ännu en sen natt!!!

Nu har vi äntligen vaknat till liv efter mat och dusch. Varför ska det alltid bli så jäkla sent och varför ska vi alltid vara de sista personerna som lämnar...

Igår hoppade jag över gymet (tänkte att jag skulle gå dit idag, och det blev det ju mycket med...) så jag gick en promenad istället i det fina vädret och drömde mig bort till vita sandstränder och tropisk hetta. Det börjar närma sig den tid på året när vi brukar dra oss mot de sydligare breddgraderna för att lapa sol och göra nya upptäckter, men i år kanske vi väntar någon månad extra... Sen vart det fyra timmars jobb. Därefter gjorde jag mig iordning för att träffa Lina och ta en öl - igen! Givetvis blev jag sen för jag hamnade framför liverapporteringen av Nybro-AIK matchen, vilket var en tämligen spännande historia, men Nybban vann den viktiga matchen till slut! Grattis!

Jag träffade Lina vid halv tio tiden och då gick vi och satte oss på studentgatan och snackade, sen kom Zdenka och mötte upp oss innan killarna kom och drog med oss till Clipper, lagets stam pub. Sen vart det fest igen och till slut så hamnade vi på Dome, nattklubben. Hyfsat stor skillnad på ölpriserna. På studentgatan kostade de 3 euro st. på nattkubben 8 euro... Men kul hade vi ialla fall! Drog oss hemåt runt 04.30 då nattklubben stängde. När vi kom hem skulle jag gå runt sängen för att tända den lilla lampan, tror ni inte att jag går rätt på den där jä**a spikmattan...

Manna frågade innan om vi var sugna på att komma över och dricka lite öl och vin ikväll... det tackade vi vänligt men bestämt nej till! Imorgon ska jag, Lina, Zdenka och kanske Manna på en liten roadtrip, ska bli kul! Nu ska jag gå och poppa pocorn!!


Rosförsäljare fanns det inne på nattklubben, Lina köpte en.


Man ska alltså göra något med den röda knappen för att kunna spola på toaletten...

Kommentarer
Postat av: Evamy - Äntligen är Alva här!

jo, lugn! :) Jag fick din kommentar om jobbet.. Hann bara inte svara på den :)

Men nu vet jag ju vad du jobbar med iaf.. Hur fick du det jobbet?

2009-02-01 @ 17:27:10
URL: http://evamys.blogg.se/
Postat av: Evamy - Äntligen är Alva här!

Oj, glömde ju svara på hälften av det du frågade :)Vi har det bara bra :) Kommit in i mammarollen vet jag inte, har nog inte fattat att man är mamma än hehe.. men allt funkar ju fint iallafall..

Ja, fredrik är nog den stolta pappan, tror dom får ändra längden på honom nu på elitsidan på internet haha..

Hade varit skoj att träffa er med! När kommer ni hem då? När är säs slut där borta?

Kram på er!

2009-02-01 @ 17:35:10
URL: http://evamys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0