Förlust!

Läste på aftonblandet att en flicka hade lyckats skicka 15 000 SMS på en månad, EN månad. D.v.s ungefär 500 SMS/dag. Hur f-n lyckas man med det?? Och vi som häpnade över Oscars (Pers kusin) rekord som var ungefär en tredjedel av detta, om jag inte minns helt fel. Kan ni tänka er vilken SMS-abstinens killen hade uppe i stugan i Järnäs där täckningen är dålig? Men allvarligt, vad kan man möjligt ha att skriva om i 500 SMS/dag, och har man tid att göra något annat? Hoppas att den flickan, som Oscar, har fria SMS i abbonemanget...

Kom precis hem från hockeyn nu. Mycket bättre match än sist! Dessvärre förlorade de med 3-5 mot Briancon. Men det var en riktigt bra snacks-dag. De fyllda croissainterna och mini-bakverken det bjöds på var kanon. Nu är vi dock rätt trötta båda två. De kör ganska hårt med min kille nu. När jag hämtade honom på gymet efter att jag  veckohandlat var han helt död, men efter en stund på spikmattan kändes det bättre! Förhoppningsvis är han så bra att det blir spel på lördag. Jag är också ganska mör efter dagens träning. Men imorgon blir det på att igen...

Känns som att det är lördag imorgon... Nu håller jag på att somna, bäst jag lägger ner. Sov gott!

Kommentarer
Postat av: Evamy - i väntan på bebisen!

haha för ett par år sen så skickade jag drygt 100sms om dagen.. :P

2009-01-14 @ 09:03:58
URL: http://evamys.blogg.se/
Postat av: anna Hoff (f.d Mårtensson)

Fan har folk slutat prata med varandra eller?? Det går betydligt snabbare för mig att ringa dom jag känner. Dessutom är det mycket trevligare, man får dessutom sån jävla kramp i tummen hela tiden ;)

//Gammal

2009-01-14 @ 12:04:37
Postat av: Anna

Spikmattan? Är det er säng eller?

2009-01-14 @ 12:49:18
Postat av: thomas svensson

Nu är det så att man kan lösa ett tillägg som heter fria sms, och det kostar 29/mån. Men gå inte på detta, vilket jag gjorde.

Hade man läst det finstilta så är det BARA 5000 fria sms/mån, och det räcker ju inte så långt enligt Oscar.

Jag vet inte om det är jag som är hård mot mina barn, men jag har sagt att han får betala allt över 5000 sms i månadern själv, men ibland måste man slå näven i bordet. Vad roligt att du har kommit igång med gymet, det är aldrig fel att underhålla sin kropp.

2009-01-14 @ 14:54:28
Postat av: Fru Evelina

haha läste också det dära, helt sjukt ju! smstumme någon =)?

2009-01-14 @ 22:10:01
URL: http://evelinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0