Ring, ring... tut, tut, tut, tut... Ring, ring... tut, tut, tut, tut...

Jaha, då har man jobbat igen. Men jag vet inte riktigt hur länge eftersom kopplingen bröts då och då. Annars var det nog ett utav de lättaste arbetspassen jag någonsin genomlidit =). Det var i stort sett ingen som svarade. Helt sjukt. Fast jag tror att det kan bero på att det är i sluttampen av intervjuarbetet för just denna arbetsgivare, vilket innebär att man ringer runt till samma personer hela tiden. Så jag kunde surfa lite och spela spel medan jag tjänade pengar och telefonen tutade... Idag var de flesta faktiskt trevliga, killen som på ruggit bred värmländska (jag ÄLSKAR den dialekten!) frågade om jag inte kunde ringa en annan kväll, det var ju Färjestad-Linköping på TV, t.ex. Jodå sa jag, det får väl anses som ett giltligt skäl att avstå... Men jag hade en go tant som efter att jag förklarat vad jag ville sa nej, nej, nej, nej, nej, nej, nej, nej, nej "klick". Henne var jag tvungen att skratta lite åt...

Annars har det inte hänt helt mycket idag. Har kört hårt på gymet och sen, som vanligt, fyllt upp med kalorier igen genom att kränga choklad. Jag kommer vara så sjukt smal när jag kommer hem...

Önskar att jag hade kunnat sett idrottsgalan ikväll.

Imorgon är det dags!!! Viktigaste matchen hittills. Vinner de imorgon går de alltså till el grande finale i Paris inför ca 12 000-15 000 personer. Det hade vart hur kul som helst. Hoppas, hoppas, hoppas!!!


Denna bilden är från Bercy 2007 när Micke var med och vann cup de France.

Kommentarer
Postat av: Anna

Hoppas, hoppas att de går till final för det var verkligen en sjukt rolig upplevelse. Och att de vinner i så fall...

2009-01-20 @ 10:24:41
Postat av: thomas svensson

Hej På er båda

Om, och nu menar jag OM de går till final, när är den?

Är det du som se till så att alla gäster får se det bästa av Frankrike?

Nu menar jag alla gäster inte bara de som våldgästar er.

Är det ingen annan som våga köra bil i Frankrike?

Här är det som vanligt, mycket jobb och lite fritid, ny sömmerska på gång, så ni slipper sy.

Fotbollssäsongen börjar ta fart, träningsmatcherna börjar till helgen, så nu vet man vad man ska göra av sin fritid.

Vi har en ny nigerian som provspelar för oss, så det är ju tur att vi har elbelysning dessa mörka januarikvällar, tänk om belysningen slocknar då blir det inte lätt att hitta dom. Då gäller det att få dom att skatta för då ser man iallafall tänderna.

Snart fyller Oscar 18 år (1 mars) och då har han önskat sig en riktigt stort fest, så Lasse och jag har lovat att fixa en trerättes ute på kanotklubben, nu gäller det bara att han har några kompisar annars blir det svårt.

vi hörs

2009-01-20 @ 15:49:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0