Mer skvaller...

Det är skrämmande att så många människor i Sverige är så fruktansvärt otrevliga. Har jobbat fyra timmar ikväll igen. Varför måste man vara så jäkla ohövlig? Jag har all respekt för att personer inte vill delta i marknadsundersökningar och jag tjatar inte på dem, ändå var det ett x antal personer idag som snabbt sa något otrevligt och sen slängde luren i örat på mig - jag försöker inte ens sälja något. Det kan t.o.m. vara till deras fördel att svara på frågorna... Om ändå alla hade vart som de första killarna jag intervjuade. Vi hade riktigt kul. Eller som den sista tjejen som fick mig jobba över i en halvtimma bara för att hon skulle diskutera varje fråga in i minsta detalj i fem minuter. Då hade tiden gått fort! Men det kändes ändå bättre idag och så var bruset borta. Konstigt att det brusade i söndags när jag, mitt pucko, hade satt in mikrofonsladden i fel hål så datorns mick användes istället... suck!

Jag har nu övervägt fram och tillbaka. Linn skickade en kommentar om något nytt skvaller. Jag gissar på en ny graviditet, men vem? Jag behåller den gissningen för mig själv så länge, få se om jag har rätt, men någon i tjejgänget som bor i Karlshamn kanske...

Bara för att jag skrev det inlägget innan verkar det hända saker. Efter inlägget på Evamys blogg gissar jag på att hon befinner sig på BB. Någon skickade dessutom ett anonymt tips, vem? Hoppas att allt går bra, jag har gissat på en pojk men jag har alltid fel så det blir väl en tjej.

Vi har en underbart ny, skön säng här, den kallar jag inte för spikmattan Anna. =) Per har läst på en del om riktiga spikmattor och har nu införskaffat sig en egen, mer flexiblel, spikmatta. Den ska vara bra för både det ena och det andra och han tycker sig redan känna skillnad. Jag har inte direkt provat på den riktigt än, jag har försökt men det gör så himla ont. Fast den ska vara bra för träningsvärk, vilket jag lider av för tillfället. Undrar om jag ska ta en vilodag imorgon...

Kommentarer
Postat av: Anna

Det var jag som lämnade det anonyma tipset. Och det är klart, det blev en liten Alva. Så du hade fel igen :p Har inte fått några detaljer om vikt och längd än.

2009-01-15 @ 09:02:00
Postat av: Linn Mattsson

Nej, du har FEL! Ring så får du höra! KRAM

2009-01-15 @ 12:23:21
URL: http://viggolinn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0