Lite väl bra självförtroende kanske...

14.30 hade jag duschat, ätit frukost, kört fram och tillbaka till Paris (där vi också hann med en kaffe och baguette), handlat mat, lagat mat, ätit maten samt upptaderat mig på vad som hänt i världen, på facebook och i bloggvärlden. Inte illa pinkat!

Dessutom har jag hunnit med att bli uppraggad utanför mataffären. Eller den här sliskiga killen försökte... men jag avböjde, vänligt men bestämt - genom att låtsas att inte förstå vad han sa. Bra jobbat Emelie!! Usch, jag ryser fortfarande... Hu!! Först när jag såg honom trodde jag att han var gay, men tydligen icke! I mina ögon var han ruggit oattraktiv och hade äckliga bruna tänder, medan han själv måste sett sig som värsta kasanovan. Till och med här är jag för snäll. När jag fattade vad han var ute efter skulle jag bara sagt att jag hade bråttom och dragit, istället står jag kvar och spelar dum! Han sa att han tyckte att det var synd att jag hade pojkvän eftersom han var intresserad, och så frågade han vart jag bodde, precis som att jag skulle säga det? Så jag pekade åt ett annat håll och så sa han att han också skulle ditåt. Sen frågade han 25 gånger om vi inte skulle ha sällskap tillbaka... Då fattade jag verkligen ingenting och så sa jag hej då och så gick jag och handlade. Men allvarligt, vad trodde killen?? RIktigt slajmig, hoppas att jag aldrig stöter på honom igen...

Kommentarer
Postat av: Anna

Ha ha ha! Det är nåt med sydeuropeiska killar och deras självförtroende. De måste få det med modersmjölken eller nåt. Du skulle sett vissa killar man stötte på i Spanien. En kille som jag och Elin umgicks med som kompis talade plötsligt ut en dag om sitt stora problem som gick ut på att han inte kunde välja vem av oss han vill ha mest. Vi bara tittade på varandra och undrade vem av oss som ville ha honom. Ingen kan jag meddela! Herregud, grabben hade en hel regnskog på nedre delen av ryggen som stack upp ur shortsen när vi låg i parken och solade. Kan ju bara tänka sig var den började ;)

2009-01-12 @ 15:37:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0