Ser ni någon skillnad?

FÖRE 
I "soliga" Jönköping i Juli (för solen skiner alltid i Jönköping, eller hur Micke...)EFTER
NyårsaftonOch då är detta kortet taget nästan en månad efter operationen. Visst är det stor skillnad (Och nej Thomas, jag menar inte blindtarmen, för den syns inte på kortet)?

Kommentarer
Postat av: Anna

För sjutton, har du inte en lite snällare efterbild att lägga in på mig med? Eller klipp bort den där bleka småbarnsmamman som inte sovit ordentligt på sisådär 10 månader. Jag vet att det antagligen är den bistra sanningen men den är inte så kul att se i vitögat ;)Och den där säkra källan som påstår att det inte snöat i Angers på fyra år har nog lite dåligt minne. Att snön däremot lagt sig och legat kvar ett tag är väldigt ovanligt och det kan nog vara fyra år sen sist.Puss

2009-01-06 @ 11:18:11
Postat av: Evamy - i väntan på bebisen!

Hmm.. han har fått längre hår.. han har ingen mössa?! Kors i taket!! ;) Mén visst har han blivit lite smalare? Jag har diskuterat det där med Fredrik, och suttit och bläddrat igenom din blogg på bilder osv för att visa honom.. men han tycker inte det.. Men jag tycker nog det. Är det så? Snälla.. säg att jag har rätt, vore så skönt att ha de nångång hihi

2009-01-06 @ 13:15:30
URL: http://evamys.blogg.se/
Postat av: Evamy - i väntan på bebisen!

Har han nå tips på hur man gör eller? ;) Så man vet sen när man lär få tillbaka sin kropp haha..

Fredrik har också tappat endel, han har ingen hockeyröv kvar!! Alla byxor bara hänger på honom :P För att inte tala om hur litet lår han har på det skadade benet haha... stackarn :)

2009-01-06 @ 18:26:40
URL: http://evamys.blogg.se/
Postat av: Linda (Syrran)

fy lillebror nu blir jag orolig för dig, Lagar inte Emelie ngn god mat till dig ;) Nej nu får du äta upp dig lite så du orkar tackla ner ngr dryga hockeylirare ;) Kram kram!! ps vi har varit och kollat hus idag jätte mysigt =)

2009-01-07 @ 16:22:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0