RIP Azlan

Idag fick vi säga hej då till Azlan, Linda och Johans (Pers systers och hennes sambos) älskade ridgeback. Azlans husse och matte tog beslutet att låta honom somna in idag efter att veterinärerna upptäckt att han hade cancer och ett flertal tumörer och cystor i kroppen. De ville inte låta honom lida längre.

Det är många som kommer att sakna dig Azlan. Förutom din husse och matte, som vi lider med, så kommer din bästa kompis Selma undra vart hennes lekkamrat tagit vägen, vem ska nu sätta Selma på plats? Jag tror att alla i familjen Braxenholm, inklusive mig, kommer att sakna dig, inte minst Per. Du var så charmigt klumpig, ståtlig, fin och så väldigt snäll. Det är i alla fall så jag kommer att minnas dig.
Azlan blev bara 1 1/2 år.

Kommentarer
Postat av: Linda & Johan..

Tack för dom underbara orden, det värmer och det känns så bra att Azlan gjort så fina intryck på er och som vi märkt på många andra :) Nu känner vi stor sorg och saknad ingen som kom och mötte oss med glädje skutt inanför dörren när vi kommer hem. saknar hans goa blöta pussar ;) Det är tungt.. Men han kommer alltid finnas i våra hjärtan och vi kommer Aldrig glömma denna underbara hund som gav oss så mkt.. Vi fick inte så lång tid som vi önskat men vi är så otroligt tacksamma för den tiden vi fick.. Vår följeslagare Chanjari sijambo Azlan vi Älskar dig sov gott.. :( Tack Emelie Per Mamma Pappa för att ni stöttar oss det uppskattar vi otroligt mkt.. No regrets!! Puss okram!!

2009-01-28 @ 23:25:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0