Klargörande!

Såg precis att jag i föregående inlägg först skrivit att jag trodde att den sliskiga killen var gay. I nästa mening skriver jag att han var ruggit oattraktiv. Vill bara poängtera att dessa meningarna absolut inte har med varandra att göra!

Nu blir det en film tror jag, om jag orkar... Per har i alla fall lovat att diska. Har suttit och läst lillebrors första resedagboksinlägg nu, kul att höra vad han och Olle hittar på där borta i "Kicking horse". Han verkar ha det bra än så länge i Kanada, och syrran verkar vara riktigt nöjd med Sydafrika. "Ni bara MÅSTE åka hit"!!! Hon hade också testat den i särklass godaste efterrätten "malva pudding", som vi varmt rekommenderade efter att ha ätit det ett par gånger hos Iranis. Jag försökte mig på att göra den tidigare förra året, en kväll hos Linn och David, den blev inte alls bra, vi som hade tjatat om den där efterrätten. Får kanske ta en malvapuddingskurs i Jönköping i sommar. Borde också ta en ostkakekurs hos min faster i Moheda...

Tack Anna! Men mitt hår? Det är nog min egen färg, blir tydligen blondare och blondare...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Nåja, så otäck var den inte! ;-) God fast kanske lite för platt (?!) Om inte jag minns fel satt du och jag här och åt "resterna" av den och en film, när grabbsen festade!

Tänk att lillgrabben har blivit så stor ;-)

Miss ya! KRAM

2009-01-12 @ 21:24:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0