Jäkla skatteverk och jäkla kök!

Har försökt fått ett vettigt svar av skatteverket sen i onsdags nu, huruvida jag ska skatta i Frankrike eller i Sverige. Ringde och skickade mail i onsdags, kvinnan jag pratade med sa att hon inte kunde svara på den frågan men att hon skulle be någon ringa upp. Igår när ingen fortfarande hade hört av sig ringde jag igen, då hade någon tydligen tagit sig an min fråga så hon sa att de skulle ringa... HAR DE RINGT ELLER MAILAT?? Noop!! Anna, my tax-woman, har du något svar?

Idag har vart en sån där riktig oturs/klumpig dag i köket igen. Bestämde mig för att göra tacopaj till lunch (såg att Evamy gjorde det igår, så då blev jag sugen). Hittade ett recept på nätet och satte igång. Det första jag gör är att välta ner kaffekannan i golvet så den går i 1000 bitar. Nu blir det nescafe i fortsättningen! Sen skulle jag ha i bakpulver (brukar man ha det?) men jag tog fel eftersom bakpulvret, liksom mycket annat, köps i små portionsförpackningar typ. Så i med lite JÄST istället!! Bra Emelie! Det var bara till att försöka gräva upp allt och fylla på med mjöl och bakpulver. 1000 grejer på diskbänken, frustrationen ökade och när jag väl var färdig med köttfärsen hade jag givetvis ner den kladdiga sleven på hallmattan!! Hur det går ihop sig att tappa sleven i köket på hallmattan undrar ni säkert? Ja ni som vart i vår lägenhet förstår nog. Kommer väl aldrig att få bort fläckarna på mattan... När jag sen skulle sätta in skiten i ugnen upptäcker jag att jag glömt ta bort det som ligger på ugnen. T.ex. chokladen. Den hade inte längre sin vanliga konsistens... Till råga på allt blev pajbottnen den tjockaste i världshistorien. Säkert 3 cm på sina ställen. Men innehållet var gott. Per var nöjd med maten och han tackade för att han hade fått skratta åt mig. SUCK!!!

Nu ska vi kila ner på stan en stund och se om vi kan fynda lite till Per... Hörs!

Kommentarer
Postat av: thomas svensson

Emelie du får inte börja med så svåra maträtter, det enkla är oftas gott det med.



Recept 1

Ta en burk vita bönor i tomatsås, öppna den med en konservöppnare, här får du akta dej så att du inte skär dej med konservöppnaren. Krydda med oregano och svartpeppar.

Ta fram en stekpanna, kasta i ett paket bacon, glöm inte att ta av förpackningen, stekes hårt.

Till detta serveras vit bröd, och det går bra att dricka vit vin till.

Kvällen kommer att gå i pruttarnas tecken, men vad gör det, ni är väl själva. Tillagningstid ca 10 min



2009-01-09 @ 15:53:28
Postat av: Anna

Ja, det har jag när jag läst på sexmånadersregeln. Gör det när Noah har somnat, han vägrar låta en ens gå i närheten av datorn när han är vaken, han ska vara med och trycka på tangenterna vilket inte brukar sluta så väl. Hörs lite senare!



Kram

2009-01-09 @ 16:53:18
Postat av: Anonym

Arbetsgivaren var svenska va? I så fall gäller inte sexmånadersregeln. Är du fortfarande skriven i Sverige? Det här kanske var lite klurigare än vad jag trodde först. Ska se vad jag kan hitta, sen kanske vi kan höras på tele imorgon.

2009-01-09 @ 17:44:55
Postat av: Evamy - i väntan på bebisen!

idag såg jag såna macron eller vad dom heter på ett fik här nere på stan! Coolt, tänkte direkt på dig då ;) Men vad är det för nåt egentligen? Det ser inte så gott ut :P haha

2009-01-09 @ 21:49:15
URL: http://evamys.blogg.se/
Postat av: Anonym

Nu har jag läst på, ring imorgon om du har tid!



Kram

2009-01-09 @ 22:15:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0