Ja se det snöar, ja se det snöar... och så lite pest på det.

Äntligen lite snö! Flingorna har singlat ner större delen av dagen och nu ligger det ett tunt lager på marken. Riktigt mysigt! Någon (med andra ord en mycket säker källa) berättade för Per att det inte snöat här på 4 år. Ändå verkar inte fransmännen särskilt överväldigade. Inget bra väder för strumpbyxor på barnen kanske, vad vet jag?


La Fayette

Ja, och så var vi hos doktor Delaby idag. Per kan ha fått diverse åkommor p.g.a. denna blindtarmsinflammation och all antibiotikaätning, åtminstonde en i alla fall, så nu ska han käka någon annan medicin i en månad. Efter detta och google översätt vräker killen ur sig att "det kan vara så att du har pest också". "PEST"?? Jag och Per satt som frågetecken och jag hade svårt för att hålla mig för skratt, det lät nästan lite för bra. Men han menade alltså inte pest, PEST i den bemärkelsen utan samma bakterier/släkte (eller hur det nu var) som pest. Det är inte alltid så lätt att förstå doktorer i Sverige, så kan ni säkert föreställa er hur det är här... Så nu har vi gjort en ytterligare insamling till vårt lilla apotek.

Igår kväll såg vi filmen "Slumdog millionaire". Riktigt bra film som utspelar sig i Indien. Den hade lite av allt. Jag var inte så sugen på att titta på film från början men sen kunde jag inte slita mig. Fyra av fem popcorn får den av mig!Kommentarer
Postat av: Evamy - i väntan på bebisen!

nej.. jag åt det till brynäsmatchen :P jag ska sova när junismatchen är, tror jag haha

2009-01-05 @ 23:51:24
URL: http://evamys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0