Faan, jävla skit!!!

Ja precis så känns det. Vilket jävla antiklimax. Hade det dock på känn, men i alla fall. 3-6 blev det till Dijon, sista i öppen kasse. Tycker så synd om alla supportrar. Killen som hade rakat in ducs de l'angers på huvudet och spreyat det rött och blått. Lilla Jana, kaptenens dotter, som storgrät på läktaren. Alla andra som jobbar för laget och självklart spelarna. Men framförallt tycker jag synd om Per, och det faktum att det inte finns någonting jag kan göra åt det gör det inte bättre. Han var så värd att vara med om något stort. Angers var bättre än Dijon, det suger också. Fast det spelar ingen roll när man inte kan göra mål, även om domarn dömde bort fyra av dem. Skottstatistiken på 60-19 får tala för sig självt. Så mycket avgörs av så lite...

Kommentarer
Postat av: Anna

Satans j**la skit! Vi följde matchen på hockeyfrance hela kvällen och höll tummarna. Fyra bortdömda mål (!!!), det måste vara rekord även i Frankrike, de värdelösa domarnas förlovade land.

2009-01-21 @ 07:47:40
Postat av: thomas svensson

Så är det att leva, inte alltid rättvist. Nu gäller det att visa sin storhet, det är omöjligt att ändra det som varit, men det går att visa att det var ett olycksfall i arbetet.

Skottstatistik 60-19, det är ju sjukt att man inte vinner en sån match.

Hälsar Per att nu gäller det att ge 110% och visa att han vill vara kvar.

Han vet vad han kan, och nu gäller det att visa det också.

Många gånger föder motgångar framgångar (det kan du göra en SIFO-undersökning om).

Jag hör av mej snart igen

2009-01-21 @ 08:09:15
Postat av: Linda Syrran!

Fan va synd att dom förlorade men det är bara att resa sig och göra det bästa av situationen!! Och nästa år så då jävlar Vinner dom ;) Hockey experten har talat ha ha ;) not! men jag hoppas ju att det ska trösta lite i alla fall ;) här hemma är det mkt nu hus banklån anticimex sjuk hund bröllop osv osv. nej nu jävlar får Johan komma hem o dela på bördan hi hi;) ha det gott vänner!! Kram kram!!

2009-01-22 @ 13:37:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0