Riktigt härlig utedag!!

Då var vi hemkomna för en stund sedan. Har haft en mysig kväll med Koivulas. Vi gick en promenad i det härliga vädret, lekte lite på en lekplats, handlade och så grillade grabbarna. Gott med årets första grillning! Sen tittade vi på lite gamla kort och Klara kom ihåg Anna och "Kicke" (Micke), vi målade och byggde ett jääättehögt legotorn.
Tidigare idag satt vi längs Main, käkade baguetter och bara njöt. Julie, P-L, Simon och Rachida kikade förbi en liten sväng med. Helt sjukt varmt, kändes och luktade som en försommardag...
Igår var det som sagt födelsedagsfest för Zdenka på Snooker. Det bjöds på cremant (mousserande vin) till tjejerna och öl till grabbarna. I Frankrike dricker nämligen tjejer inte öl! Inte franska tjejer i alla fall... På slutet spelades det dock alldeles för hög musik, de hade någon DJ tävling, så det var helt omöjligt att höra vad folk sa. Men det var en trevlig kväll i alla fall.

Nu är det läggdags. Imorgon blir det kanadensisk frulle hos Julie och P-L, en titt på Davids och Dolphines nya hus och sen ska jag träffa Lina. Sov sött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0