I onsdags

I onsdags åkte vi hem. Tog taxi till flygplatsen och så checkade vi in vårt bagage och gick igenom säkerhetskontrollen. En halvtimma innan planet ska gå ropar de ut mitt namn i högtalarna. De ville tydligen gå igenom min väska. Fråga mig inte varför. Man har ju sett ett och annat skräckexempel när folk smugglat knark utan att veta om det och fått spendera år på inte allt för trevliga fängelser. Men det var lugnt, förmodligen bara en rutinkontroll.

En och en halv timma försenade landade vi i Beauvais. Så vi gjorde den stan i väntan på P-L och Julie. Träffade bl.a. ett tyskt cirkuspar som bodde i Falkenberg... Sen körde jag hela vägen hem och lyssnade på P-L och Julies historier från Sverige. De hade haft en riktigt bra semester tydligen.

Sammanfattningsvis!

Budapest är en riktigt fin stad som förmodligen är dubbelt så vacker när det är grönt ute. Vi borde läst på mer innan vi åkte dit. Det är inte kul att frysa hela dagarna, dock uppskattas termalbaden hundra gånger mer då. Ungrarna är något märkliga. Många har stora attitydproblem. Vissa är jättetrevliga och hjälpsamma. Hotell Gellert kan vi varmt rekommendera, god frulle och trevlig personal. Hon i hissen var dock lite dryg. Ungerns högsta berg är 1000 meter. Wizz air var ett helt ok lågprisbolag. Man kan äta jättebilligt i Ungern. Och fika jättedyrt. Kläder kostar som hemma, klockor är lite billigare. Parlamentet är en utav de finaste byggnader jag sett. Gulasch är gott.

Men vi är nöjda med vår semester!

Kommentarer
Postat av: Anna

Åååhhh, vad jag saknar er nu!! Verkar som ni haft en mysig semester trots kylan. Nästa säsong är vi förhoppningsvis sju stycken som ger oss ut på äventyr ;)

Vi var på julbord igår, maten tog slut och Stigs tal var längre än någonsin. Men det var trevligt och vi fick träffa Brian Phinnys supertrevliga föräldrar som flugit över från Amerikat för att hälsa på sin son. De hade med sig tre flaskor grade A maper syrup till oss. Jag var i himmelriket! Inte svårt att göra en gravid kvinna glad :)

Snart ska jag och Noah ta med en termos varm choklad, möta upp Ida och ge oss ut i pulkabacken. Noah tjuter av skratt när han åker ner. I morse kom han inkrypandes till oss på alla fyra och skällde och sa att han var en valp som hette Emilia. Livet blir så sjukt mycket roligare när man har en liten plutt.

Och Em, jag är lite besviken på att vi inte fick se en helkroppsbild från sidan när du hade baddräkt på dig ;)Stor puss och kram

2009-12-20 @ 10:01:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0