Julfest!!

Man kan väl säga att det är lite skillnad på julfest och julfest. Vi har vart på många trevliga "lagjulbord" i Sverige under åren som gått. Så jag ska inte klanka ner på dem, jag säger bara att det är lite skillnad.

Igår var vi på julfest med laget här i en stor och fin lokal. 150 personer var vi allt som allt med spelare, folk som jobbar med laget, sponsorer och några fans. En sak är säker när det kommer till detta land och det är att allt tar tid. Vi träffades vid 19 för att köra till lokalen tillsammans. Inte förrän kl. 21 satt vi vid borden. Men då hade det bjudits på drinkar, cremant eller alkoholfria alt. och tilltugg innan. Med andra ord var man rejält hungrig, så då passade det ju bra med två huvudrätter. Först lax och sen anka med olika viner. Sen fick vi ostbricka och cremant innan de drog igång discot.


Jag, Blandine & JuliePers & Juliens bord


Rachi, Julie och DelphineBubbels, rök och discodans...Hyfsat seriös anläggning för en sådan tillställning med DJ, discolampor, rökmaskin, ja t.o.m. en såpbubbelmaskin!!! Och de är inte fega för att dansa, fransoserna! Sen vankades det efterrätt och kaffe innan vi drog oss tillbaka vid 01 snåret.

Festen var bl.a. sponsrad av cointreau och en vingård. På en julfest i Sverige någonstans, någon gång, bjöds det på HB i bringare...


Kommentarer
Postat av: thomas svensson

Hej på er.

Det var länge sedan vi hördes, men här är det full fart från morron till kväll. Juletid är vår värsta tid, varenda jä... affär ska ju annonsera, så det har ju inte blivit mycket mer än att jobba de sista 14 dagarna.

Har börjat motionera tre, fyra dagar i vecka, långpromenader på ca 1 timme varje gång. Har man stillasittande jobb är det skönt att röra på sig lite. Va fan, jag tyckte du skrev att ni var klara för final, men sen får man höra att ni ramlade dit med ett ynka mål, måste varit dålig inställning, man ska inte tappa en 4 målsledning.

De nya bilderna du har lagt ut från julfesten var fina, men på det där du och Per sitter och flina rakt in i kameran (du har glasögon och grått hår), där tycker jag du har blivit gammal, men det kan ha med graviditeten att göra. Om vi nu inte hörs innan jul och nyår så får ni ha det så gott ni bara kan (jag vet att det bli svårt utan oss i Sverige)Ha det bra, så hörs vi

2009-12-11 @ 15:14:30
Postat av: Linda "svärran"

Ser ut som att det var en trevlig tillställning ;O)

Fina bilder på er =O)Har ni best. er vart ni ska åka ännu? ;O)Ha en trevlig helg det ska vi ha för idag kommer Anna och Samuel ska bli roligt!! =O)Och jag ska se Idolfinalen har jag tänkt hoppas ingen har ngt emot det, el jag bryr mig inte jag ska se!! ;O)Heja Erik han e grym!!kram kram,,

2009-12-11 @ 15:32:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0