Beslutsångest!!!

Ja då var vi här igen... Resan blev till slut bokad, nu är frågan istället vilket hotell vi ska välja? Klockan är 18.20, jag har en väska att packa, en match att se, mat som ska ätas, matsäck som ska packas och ett hotell som ska väljas och bokas... Skulle inte tagit det så lugnt i förmiddags, men det är så skönt. Sen fikade vi med Hjalle, Pers kompis, som spelar i Morzine som vi möter ikväll (där de får gratis liftkort och skidor eller snowboard! Lyx!). Och så lämnade jag IKEA mat till Patrik och Caro, handlade, tankade upp bilen och nu sitter jag här och bloggar, smart!

Troligtvis blir det i alla fall det dyrare alternativet gällande hotell om jag får bestämma (vilket det verkar som att jag får). Mitt i stan, stor frukostbuffe och ett stort och känt SPA!

Igår var vi på världens sämsta IKEA igen. T.o.m. Per sa att vi ska bojkotta deras restaurang i fortsättningen. Igår firades det lucia på IKEA i Nantes vilket innebär att det enda man kunde välja i matväg var deras trerätters "luciameny". Laxmacka till förrätt (gott för de som får äta lax!), "julskinka" (som inte smakade julskinka) till varmrätt med alternativen pommes (såklart) och, håll i er nu, vattnig potatisgratäng!! Till efterrätt fick man en oaptitlig annanaskaka. Kan ju inte bli mer svenskt på lucia!?!

Vi fick i alla fall köpt en hel del julmat i deras butik. Ja, det mesta förutom julskinkan. Den kommer om 3 (!) veckor.

Annars spenderade vi några mysiga timmar i Nantes. Riktigt mycket bättre shopping än här. Och så åt vi självklart världens godaste glass!


Nu MÅSTE jag ta tag i mig själv. Ska försöka hinna till andra perioden i alla fall. Hör av mig när jag kan!

Trevlig helg allihopa!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0