Bebis news

Nu har vi vart och sett vår lilla tjej. Hon mådde jättebra och har blivit så stor!! Vet inte varför jag fått för mig att det var 3D, det var det inte. Men vi fick se henne från alla håll och kanter i alla fall. Och allt skulle mätas. Öronen är t.ex. 17mm. Det är lite svårt att se om hon har några speciella drag från någon utav oss, men Per tyckte att det såg ut som att hon hade gammelfarfars överläpp??? Jag tycker nog mer det ser ut om att hon har en stor prilla inne, precis som sin far =) Men allt var bra med henne och allt såg bra ut. Det är det viktigaste.

Men jag blir inte klok på vad det är för datum som gäller. På lappen jag fick nu står det 22+5. Enligt mina beräkningar är det 22+2 (och vad de sa från början), men enligt förra UL skulle jag vara i slutet på v.21... Jaja, får fråga när jag ska dit på måndag. Kan vara bra och veta eftersom vi fortfarande inte bestämt vart vi ska föda.

Och på vägen hem från UL lyckades jag slå dit haha. Det har snöat en del i natt faktiskt. Sen gick jag och tog blodprov hos mannen som varje gång måste försöka sätta världsrekord i blodprovstagning... Nu lunch.

Kommentarer
Postat av: Anna

Åh, vad mysigt! Så nu är det bekräftat att det är en liten tjej!! Underbart! Jag vill också ha en dotter. Vi ska på UL 5 jan så håll tummarna för att vi kan få veta något om könet på vår lille korv då :)Hoppas vi hinner höras innan jul!Kram

2009-12-18 @ 13:15:54
Postat av: Linda "svärran"

Längtar tills jag får se den lilla sötisen (Hotlips)

Om hon får lika snygga läppar som sin far så kommer många tjejer vara avundsjuka när hon blir stor,, och Pappa det e bara att ladda hagelbössan för killarna kommer stå på raaad,, jag vet hur det var när du va liten och jag fick ta emot alla dina beundrarinnor i tel och i dörren, mkt roligt var det ;O)

Kram,,

2009-12-25 @ 23:35:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0