Och nu bor vi pa hotell...

Da var man tillbaka i croissainternas hemland - dar ingenting blir som man tankt sig... =) Vi skulle ju som sagt flytta till var nya lagenhet igar. Vilket vi ocksa gjorde. Vi flyttade vara grejer, MEN... vi far dessvarre ingen elektricitet forran pa onsdag eftersom ingen har bott dar pa ett tag (nyrenoverat). Suck! Men fint blir det! Sa nu har vi bott pa hotell en natt och ska gora det i natt ocksa. Sen far vi se. Kanske klarar oss med levande ljus och kallvatten, for vi vill ju flytta in... Langtar efter var sang!

Har forresten an estlandsk landslagsspelare i laget. Han berattade igar om deras B-VM (tror jag det ar) resa till Sarajevo. Man kan val saga att den inte haller svensk landslagsklass standard, direkt. En 44 h lang bussresa (for dyrt att flyga), inklusive ett 8 timmars langt sovpass for busschaufforerna, med ett mal varm mat och frukost mitt i natten anlande de kvallen innan den viktigaste matchen - och forlorade. Annars hade de vart med i A-VM nasta ar. Pa vagen hem strackkorde de 36 timmar... Gutt!

Som svar pa tal till Greger kan jag saga att det lonar sig att betala extraforsakring med tanke pa att man far ALL tandvard gratis, all lakarvard, alla mediciner samt glasogon! For 40-50 €/ manad har vi tjanat in det ganska snabbt pa nagra hal i tanderna... Antar att Per har nagot kvar sedan han fegade ur tandlakarstolen i Bangkok - till skillnad fran mig =) Men tack for omtanken Greger Svensson =)

Kanske kan lagga in nagra bilder senare om Wifi:et funkar pa detta hotellet... Annars far ni ha en trevlig helg. Om inte imorgon sa blir det havet pa mandag iaf.

Kommentarer
Postat av: EVAMY - Livet med lilla Alva och hockeyspelarn

Hehe, jag hade knäppt kort innan som det syntes på hur stökigt det var sen på kvällen så la jag ner disk i maskin osv så knäppte jag nya då. Ni ska få se resten sen haha, det är inte nystädat! :)Jorå, det känns bra att vara tillbaka. Få in lite rutiner och sånt igen nu när hockeyn börjar. Annars så längtar jag tillbaka till Gävle ganska mycket. Träffade ju massa nya kompisar osv där som också var mammalediga.. Nu har jag inte så mycket att göra om dagarna tyvärr.Skönt med en nyrenoverad lägenhet! Och skönt att kunna jobba lite också :)

2009-08-09 @ 10:35:25
URL: http://evamys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0