No hav =(

Då har jag ätit hotellfrulle, duschat och kollat internet. Per är och tränar. Ska snart packa ner alla utspridda grejer och gå hem till lägenheten. Där ska jag börja packa upp och ta fram ljus tills ikväll. Tror att vi ska sova där i natt och då kan det vara bra om man ser någonting. Hotellfrullar i Frankrike är dock inte så mycket att ha. Är typ hungrig igen.

Bidde inget hav varken igår eller idag. Alla var sega igår efter ett litet partaj i lördags och idag fick Marion oväntat besök och Rachida skulle träffa sin chef. Jaja, det får gå i alla fall. Det är inte direkt soligt idag ändå. Förmodligen drar vi i helgen istället när grabbarna är lediga.

Igår var vi riktigt lata och utnyttjade internet till fullo på hotellet. Käkade Donken på dagen och Flunch på kvällen...Däremellan tog vi oss en titt på Davids hus, vid en uttorkad Loire, som börjar blir riktigt fint.

Har förresten världshistoriens tystaste och bästa hockeyfrilla i laget nu. Still in the 80's...


Kommentarer
Postat av: thomas svensson

Hej på er

vad skönt att ni fått den nya lägenheten, el är inte så väsentligt, med levande ljus blir det mycket mysigare stämmning, så passa på att mys så mycket ni kan, för sen kommer elen.

Har själv varit i Danmark över helgen, närmare bestämt på Jylland i en stad som heter Silkeborg, 3 mil från Århus. Vi (lars o Liz) var och tittade på Nordiska mästerskapen i kanot, Erik deltog. Fyra starter, fyra silvermedaljer, var 8 hundradelar från att ta Guld på K1 500 meter för U21, men han var nöjd ändå. 8 hundradelar i kanot är ca 10 cm, små maginaler. Bilresan hem tog ca 9 timmar mot normalt 6 timmar. Efter ca 3 mil körning hade det skett en olycka som vi fastnade i. 9 personer i en bil (med 9 platser) med dålig AC, 35 grader varmt ute, tänk själv, jag var på väg att få spelet.

Till slut, hoppas ni kommer att trivas i er nya lägenhet, och att Per får en skadefri säsong, och att du kommer att trivas med ditt nya jobb.

Vi hörs snart igen

2009-08-10 @ 13:54:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0