Sista kvällen med gänget...

Billigare än såhär kan man inte komma undan. Endast 0:- gjorde jag av med ikväll. Sex grabbar var snälla nog att bjuda tre tjejer på middag, eftersom det var smidigare att splitta notan på sex, tydligen. Sen när vi gick till Matt Murphys så bjöd "han med den röda mulen" på all dricka. Fast vi stannade inte så länge denna gången. Sist vi var där bjussade han på 3 flaskor vin, en flaska champagne plus drinkar och shots. Merci! Fast jag känner mig lite dum när han bjuder på så mycket... Ikväll var det dock sista kvällen med Marion, för ett tag eller för alltid, vem vet? Men vi ska träffas imorgon på dagen och säga hej då innan hon drar kosan vidare mot St Pierre, en liiten fransk ö utanför New Foundland med endast 6000 invånare. Snart 6001.

Matchen igår vann Ugglorna. Inte direkt överlägset, för det var många trötta ben. 3-2 blev det till slut i alla fall, till publikens förtjusning. De verkar lika glada oavsett hur tråkig hockeyn än är. Bara de gör mål och vinner. Fast det är inget krav =)

Ikväll hoppas vi att brudparet Johan och Helena har en fantastisk kväll. Tråkigt att vi inte kunde vara där. Men ett stort grattis i alla fall!

Bonne nuit!

Kommentarer
Postat av: EVAMY - livet med Alva och hockeyspelarn

Haha ja det förstås :P

2009-08-30 @ 20:03:41
URL: http://evamys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0