Passa dig for min baguette!!

Vet forresten inte om jag berattat pa bloggen att jag har fatt jobb? Jag har fatt en icke inneboende "au pair" tjanst. Sa jag ska ta liten tjej till och fran skolan samt vara med henne hela onsdagarna. Skont att gora nagonting vettigt, forutom att jag maste ga upp sa tidigt... Jag borjar dock inte forran den 28 augusti, sa lite till semester har jag ;) For de sista dagarna har jag inte gjort mycket vettigt och sa har vi bara atit ute. Min mage suktar efter hemlagad, lite mer gron och kalorisnal, mat och dyrt ar det ocksa. Men idag ska vi fa el!!! JIPPIE!! Fast vi vet inte riktigt nar sa jag maste vara hemma mellan 13-17. Jattekul nar solen skiner...

Nu sitter jag i Julie och P-L:s lagenhet. Har fatt lana dusch och internet. Pa vagen hem ska jag ga forbi marknaden och kopa lite frukt.

Igar var jag och Marion pa bio. Vi sag den nya Harry Potter filmen, pa engelska med fransk text. Och tur var val det for annars hade jag missat vad trollspo heter pa franska. BAGUETTE! Saklart! =)


Ps. Anna! Lagenheten ligger pa Bv Foch dar Michael har sitt kontor ungefar. Pa samma sida som Marche plus fast langre bort mot tagstationen. Halsa Noah att vi saknar honom, vad go han ar! Ringer snart och uppdaterar er om allt har, och sa behover jag lite hjalp tror jag... Kramar till er alla tre!

Kommentarer
Postat av: Anna

Oj, vilket bra läge! Nu vill vi bara se kort, eller ändå bättre, se den live. Undrar vad det kan vara som du behöver hjälp av mig med...!?Och vet du, nästa år är det min tur att vara tärna :) Kära syster ska gifta sig!!! Jag är överlycklig, det ska bli så kul att planera och genomföra.Kram

2009-08-12 @ 13:21:15
Postat av: Emelie

Ja, kom hit och hälsa på. Eller ännu bättre, flytta hit =) Vad roligt att de ska gifta sig, och att du ska vara tärna! Då har vi båda en hel del planering framför oss... Ringer i eller efter helgen! Hälsa! Kramar!!

2009-08-13 @ 15:30:08
URL: http://europe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0