Jag hatar Numericable!!

Vad ni än gör om ni flyttar till Frankrike - skaffa INTE numericable, det innebär bara en massa problem, förr eller senare. I detta fall både förr och senare. Suck!

Det var knappt så rabarberpajen jag och Marion gjorde ikväll kunde väga upp min ilska mot detta vedervärdiga telefonbolag. Idag har jag ätit allt för mycket gott. Hopplöst med ett bageri några meter hemifrån...

Imorgon spelar Les Ducs d'Angers sin första träningsmatch borta mot Neuilly (försök att uttala det om ni kan) i Paris. Den borde de vinna. Jag ska fixa med lite grejer och kanske ta en tur på landet med några av tjejerna. Vi får se.

Och nu kommer den blinda mannen... Sitter här i fönstret ganska ofta och inte allt för sällan hör man en blindkäpp komma farandes i en hiskelig takt. Inte illa med alla vägarbeten som är i stan nu när de bygger spårvagnsnätet. Seriöst, han går riktigt fort... I'm impressed!

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej! Vår dator har pajat. Som tur var kunde Marcus hjälpa oss att rädda alla foton och annat viktigt. Dagens hjälte!! Vi ska köpa en ny men det blir tidigast på måndag. Micke åker till Norge idag och jag åker hem till mamma och pappa imorgon och stannar till sön. Har övertalat Micke att vi ska köpa en laptop den här gången. Gick förvånansvärt lätt, så lätt att jag anar ugglor i mossen. Hmm! Har noll koll, men jag har fått för mig att laptops har inbyggda webcams nu för tiden. Inte en dag för tidigt att vi skaffar en sån isf, eller hur!? Puss

2009-08-26 @ 07:43:35
Postat av: Anonym

Hej

På tal om blind man.

En vacker sommardag satte jag och fikade på ett café i Danmark, när en blind man satte sej några bord bort, mannen hade inte någon blindkäpp utan en blindhund (inte en blind hund).

Efter ca en halvtimme tar mannen plötsligt tag i kopplet på hunden och börjar svänga hunden över huvudet precis som en propeller.

Jag reser mej och går bort till den blinde och frågar, vad i helvete håller du på med, hunden kan ju dö, mannen vänder sig och säger, jag ser mej bara omkring.2009-08-26 @ 15:11:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0