Halstabletter tack!

Nu i eftermiddag har jag vart hemma hos Lina och hennes "familj". Lilla Karin, som Lina passar, var jättegullig och jag var med Lina och hämtade henne i skolan - hon är tre år och går från 8.30 - 16.30 fyra dagar i veckan, alla treåringar gör det! Vi fick heller inte gå in på skolgården och hämta henne förrän kyrkklockan ringde... skumt!

På vägen till skolan stannade vi och köpte halstabletter till mig på apoteket. DETTA LAND. Försökte förklara på fransk-engelska och med teckenspråk vad jag skulle ha, hon fattade inte mycket. Sen kom det en annan kund som pratade engelska som hjälpte mig. Jag förklarade att det kliade i halsen och att jag ville ha halstabletter. SÅ lätt skulle jag inte komma undan. När jag svarade två veckor på frågan hur länge jag hostat tittade hela apoteket på mig som om jag var korkad, för varför hade jag inte gått till doktorn. Ja VARFÖR - med rethosta? En annan kund började engagera sig och så plockade apotekarn till slut fram ett paket med halstabletter och någon skum flaska med något som jag skulle dricka. MEN JAG VILLE JU BARA HA HALSTABLETTER!!! Hur svårt kan det vara? Tänk att det ska krävas ett apotek med alla anställda och kunder engagerade och minst 10-15 minuter för att köpa halstabletter! Jag och Lina höll på att bli tokiga. Dessutom var hon tvungen att försäkra sig om att jag förstod att jag skulle suga sakta på tabletterna, inte tugga! SUCK!

Nu ikväll stannade jag en stund på fansens avtackning av spelarna. De fick alla presenter och så bjöds det på mat och dryck. Ingen alkohol för mig idag dock. Det har blivit för mycket av det goda på slutet. Det värsta är att festerna bara avlöser varandra just nu. Imorgon är det en ny födelsedagsfest och på lördag är det bröllop...  Sen MÅSTE vi börja packa!

Kommentarer
Postat av: lLinda "Syrran"

Tur ni kommer hem snart då,, ;) Hoppas ni e hemma tills vi flyttar den 25 April vi behöver all hjälp vi kan få ;) Ses snart,, kram kram,,

2009-04-03 @ 13:15:18
Postat av: Anna Hoff

härligt att ni kommer hem till Blekinge snart!

Börja packa i tid för götapetter....2009-04-03 @ 15:58:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0