Tråkmånsar och flådda kaniner

Vi är så förbannat tråkiga. Igår gick vi till samma restaurang som vi var på när jag fyllde år, för det finns ju inte hundratals andra restauranger att välja på... Det är så typiskt oss. Vi skulle gå ner på stan och hitta en bra restaurang, på vägen började det regna och då vill man gärna hitta något snabbt, sen skulle det inte vara för dyrt och inte pasta, kina, thai, crepes, pizza och helst inte fullsatt! Fredagagskvällar kan det annars vara bra att boka bord. Så vi gick genom stan förbi massor med restauranger som inte passade in under våra kriterier, till slut kom jag på den briljanta idén att vi kunde gå till California, den amerikanska restaurangen, för de hade ju trots allt god mat. Så där hamnade vi till slut med varsin entrecote. Jättegott, lite tråkigt för mig och Per dock, men vi har ganska lång tid på oss att äta på andra ställen. Kan ju informera om att samma sak inträffade i Hong kong, fast då var vi ute efter kinamat (!) som tydligen är helt omöjligt att hitta i just Kina, över en timma gick vi och tjurade, jag med ruggig skoskav, till slut hamnade vi på en restaurang (som självklart inte var i närheten av att servera kinamat) 100 m från där vi bodde - så var den kvällen förstörd.De andra tjejerna hade sagt att den andra marknaden som ligger på andra sidan stan skulle vara lite större än den som är nämare oss. De ljög. Den här marknaden var gigantisk! Man kan hitta allt möjligt från klockor, kläder, och loppisskit till ostar, blommor, crepes, oliver, kryddor, kött, fisk, flådda kaniner och massor av frukt och grönt. Jag ska försöka satsa på lite mer "shabby chic" stil nu (Anna säger att det heter så) gällande inredning så jag köpte rosa rosor jag kan ha på bordet och med min dåliga franska lyckades vi också köpa en hel del frukt och grönt. Sen gick vi hem och lagade mat. Nu är T och L ute på stan och shoppar och jag fick en efterlängtad lugn stund för mig själv eftersom Per sussar lite inför matchen ikväll. Amiens är det som står på tur. Matchen börjar tidigt idag, 18.30. Skönt att vara ifrån ishallen innan 24. Kanske blir det någon öl på Matt Murphys efteråt.


Kommentarer
Postat av: Linda (Syrran)

Låter som ni haft en mysig kväll i alla fall.. Håller tummarna för Per o laget ikväll! Hoppas det går bra =)ta hand om Pappa o Mamma.. Nu ska jag o Azlan mysa på soffan o Matte ska ta ett glas rött ;)Ps. Har Mamma köpt ngt fint till mig ännu? ;)

2008-10-25 @ 18:11:07
Postat av: Eva-karin

hej små tuttar. Försöker ringa och gratulera han som idag blivit man men det är upptaget.Hoppas ni har det bra. det här blir favoriten på intrenet från nu. kramar E-K

2008-10-31 @ 21:45:30
Postat av: E-K

jag skrev ett inlägg men vet inte om det registrerades. Hoppas allt är bra och Grattis per. kram E-K

2008-10-31 @ 21:47:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0