Tydligen ingen som ville ha kontakt...

VINST!!! 5-2 blev det, men å vad vi var nervösa på läktaren fram till tredje perioden, Tommy skriker så man får ont i öronen. "NOOOOO" skrek han idag, då skrattade jag åt honom för att han börjat skrika på engelska, men det hade han tydligen inte. "NOOOO" är ett ihopslaget NEEEJ-JOOO", alltså ett ganska positivt utrop. Per spelade bra även om han missade någon bra målchans, de verkar nöjda med honom här vilket är jätteroligt. Blev lite besviken i första periodpausen - inget bubbel, man har blivit bortskämd!! De bjöd på något drinkaktigt istället. Bättre var det i andra periodpausen när de plockade fram det goda bubblet igen tillsammans med mini-bakelser. Efter matchen tog vi en korv med bröd, eller rättare sagt bröd och senap med korv. Senap innehöll den i överflöd vilken som var hur stark som helst, både mina och Tommys ögon tårades. Det var jättekonstigt för den var inte stark i halsen, bara i näsan. Hur funkar det?

Oj, min mobiltelefon har pipit hela kvällen, NOT! Det är tydligen ingen som vill att jag skulle höra av mig... Men jag kanske ringer en och annan imorgon ändå när vi kommit hem från AJKEA. Herbie har beställt 1 KG köttbullar också så nu är det en sak till vi måste komma ihåg.

Sov sött! Eller äh God morgon, det är ingen som läser min blogg såhär sent ändå...


PS. Linda, din mamma har slut på deg nu, hon har köpt en kappa till mig =)


Kommentarer
Postat av: Anna

Åhhh, vad kul att det går bra! Och åhhh, vad jag är sugen på att komma och hälsa på. NU! Jag vill inte vänta till våren, j***a skithockey :) Du får gärna ringa imorgon kväll om du är hemma och har tid, ikväll är vi på match. Kram

2008-10-29 @ 09:40:05
Postat av: Evamy - i väntan på bebis!

Åh jag vill också ha sådär mycket gottit på våra matcher :) Fast det är bra nu när Fredrik är skadad, han går upp till vipen och hämtar gratis vaniljbullar till mig i pauserna :D

2008-10-29 @ 13:04:27
URL: http://evamys.blogg.se/
Postat av: Linda (Syrran)

ÄHH VA F##=)HE&%¤"# va då slut på deg o köpa kappa till dig!! Hon ska ju bara skämma bort mig!! ;) HE He.. Nej då det e lugnt jag kan dela med mig av mamma o hennes deg!! Kul att det gick bra för Per o laget.. KRAAAAAMMMM!!!

2008-10-30 @ 22:10:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0