Spagettiben

Shit pommfritt, snacka om spagettiben!! I morse (läs igår) var jag på bodypump med Piia, Zdanka och Julie. Passet i sig var knappast jobbigare än de jag gått på i Sverige men det var ett tag sedan jag gjorde 500 utfall (kändes det som i alla fall) som resulterade i ett krampaktigt hållande i ledstången nerför trappan till omklädningsrummet. Kändes skumt med en fransk instruktör också, jag fick gissa mig till vad vi skulle göra när jag inte såg de andra tjejerna. Efteråt släppte Piia mig vid ishallen, var tvungen att hämta våra nycklar eftersom vi bara har ett set!! I eftermiddags har vi shoppat. Mat och diverse saker till hemmet har inhandlats. Vi åkte med Manna och Mattias eftersom vi inte hittar så bra än. Det fanns både Pågens skorpor och Wasa knäckebröd till rimliga priser, men vi håller oss till ost och vin - vi är ju i Frankrike!


Igår (läs i förrgår) blev det pizza på kvällen. Tydligen svårt att hitta en pizza för under hundralappen här, men de var ganska goda. Klara och Emil höll låda hela kvällen, de är så söta! Per gjorde stora framsteg hos Emil som tidigare knappt vågat titta på honom, igår fick han t.o.m. en puss!! Det var fortfarande 19 grader ute när vi körde hem vid 21 snåret, så jäkla skönt. När vi kom hem tittade vi på en utav de sämre filmerna jag någonsin sett på datorn i sängen , "Last exit" - se aldrig den!


Per har blivit lite småsugen på att blogga han med så han kanske gör ett gästspel här senare i veckan. Den som lever får se...


Kommentarer
Postat av: thomas svensson

Gomorron

Är Per fullt medveten om vad blogga är?

jag tror han har missförstått dej,

han tror nog att du menade att han skulle börja grogga

2008-10-15 @ 08:47:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0