Solen skiner!

Ni ska se vårt frukostbord på morgonen, typ 4 ostar, salami, skinka, leverpastej, havregrynsgröt, ägg, kaffe, chokladmjölk, juice, oftast mer än en sorts bröd, frukter och grönsaker. Det lär väl hålla till L och T åker hem men  man håller sig ett tag innan man behöver äta nästa gång... Nu ska jag och Lotta ut och göra staun medan Per är och vämer och Tommy tittar på. Ikväll är det en viktig cup-match igen mot Caen, Per fortsätter i förstafemman.

Har glömt att berätta att jag ska börja jobba på Matt Murphys! Inte så mycket men någon kväll i veckan kanske. Kändes bra när vi stod och pratade om jobbet och chefen inte fattade typ någonting av det jag sa... Men han var tydligen inte orolig över varken vår eller min och gästernas kommunikation så då ska inte jag heller vara det. Måste verkligen plugga mer franska nu!

PS. Hoppas de tar huset Anna. M. H!! Oavsett vad de ska använda det till =)

Kommentarer
Postat av: Linda (Syrran)

Nu har jag o Azlan varit på en mysig promenad på Rosenholm i höst solen ;) Jag har börjat gå och lägga mig tidigt och gå upp tidigt så jag ska hinna ut o gå längre rundor och det e faktiskt härligt ;) Bara jag inte blir som Mamma o somnar sittandes i soffan kl 20.00, då tycker nog Johan jag e tråkig när han kommer hem ;) Ha det gott o hälsa!

2008-10-28 @ 11:04:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0